Cecilia,

Ändrad doft.

Jag håller med tidigare omdöme vad det gäller doften. Den är ändrad till min stora besvikelse och jag tänker inte heller fortsätta köpa duscholjan om den doften behålls! F ö är det en väldigt bra produkt men, som sagt, återgå till den tidigare doften.
Nina

Hej Cecilia,

Tack för din synpunkt! Vi tar den vidare till produktutvecklarna och under tiden kan du höra av dig till konsumentservice så hjälper de dig hitta en ersättningsprodukt.

X,

Fett bra men ...

Mycket bra, det enda jag kan använda MEN är det nån som vet vad man skall ha sen på duschglasdörrarna för att göra rent? För därifrån är denna duscholja besvärlig att få bort. Har provat med Ättikssprit, Ajax Optimal 7 Bathroom samt Ajax Optimal 7 Kitchen (för att det är fettbaserat) men inget biter ordentligt. Det blir kvar fläckar som måste gnuggas bort, med risk för att det repar plastdetaljer. Jag börjar ana att denna produkt är lika illa för avloppsrör från dusch, som det är illa att hälla fett från stekpanna i köksslask. Det betyder att den här produkten nästan kräver nya tekniska rutiner för fastighetsägare såsom fettavskiljare och spolning av avloppsstammar. Alltså: tips på lämplig duschspray någon?
Anita öhman,
Har använt oljan i många år, men nu har ni ändrat doften i den parfymerade. Varför.? Vi är flera som märkt detta. Vi vill ha den gamla tillbaka. Kan inte använda denna. Luktar för starkt. Den oparfymerad luktar dåligt. Tyvärr slutar vi köpa denna om ni behåller denna doften på den. Fantastisk olja. Vill inte byta men måste för att jag inte klarar doften nu
Nina

Hej Anita,

Tack för att du hör av dig, och det var verkligen tråkigt att höra. Vi tar till oss din synpunkt och du kan höra av dig till vår konsumentservice för vidare hjälp.