Helena,

Värdelös Förpackning

Jag vet inte om denna produkt fungerar eller inte eftersom den innovativa luftfria förpackningen inte släpper ut något..Jag trodde att den innehöll hudkräm när jag köpte den. och det är möjligt att den innehåller något som inte går att få ut ur den fantastiska förpackningen. Det står ingenstans hur man kommer åt innehållet i den innovativa förpackningen. Har tryckt och tryckt på den....
Cecilia

Tråkigt att höra att produkten inte verkar fungera korrekt, så ska det naturligtvis inte vara. Vårt konsumentservice-team hör gärna mer från dig! Vänligen kontakta consumerservice.se@beiersdorf.com eller ring vår växel 031-7990800.

Anette,

Räddaren!

Efter att ha lidit av blossande röda kinder med sveda, knottror och fjällningar i flera år, hittade jag äntligen Eucerin AntiREDNESS Soothing Care som drastiskt har lindrat mina besvär! Efter en veckas användning såg jag ingen förbättring alls, men efter två veckor slutade knottrorna/utslagen komma och rodnaden började blekna. Nu har jag använt krämen i tre veckor och huden är slät och fin och endast lite svagt rosa. Jag är fortfarande lite torr i huden, men jag har goda förhoppningar om att fortsatt användning skall återställa huden näst intill helt och hållet! (om resultatkurvan fortsätter i samma utveckling). Jag är så tacksam till Eucerin som har skapat en helt fantastisk kräm som verkligen håller vad den utlovar! Jag har verkligen provat mig igenom näst intill alla produkter på marknaden (även receptbelagda) utan att hitta något som hjälper rosacean, tvärtom - de flesta har bara resulterat i förvärrat tillstånd. Jag har ännu inte provat motsvarande kräm med grön ton och SPF, men skall köpa den också. Jag hade gärna sett att ett ansiktsvatten hade tillkommit till serien, specifikt inriktad på att lugna rodnad och känslig hy. Jag använder i nuläget Eucerin UltraSENSITIVE Cleansing Lotion, som fungerar bra, dvs. min hud tål den, men den tar bort smink dåligt (trots att jag sminkar mig lätt) Jag behöver stryka bort sminkresterna med ett ansiktsvatten, men hittar inget som min hud tål. Hoppas på att ett sådant är på väg!
Emilie,
Återfuktar huden bra. Lämnar dock en glansig och fet yta vilket gjorde att jag valde att smörja in ansiktet med den på kvällen. Den återfuktande känslan är kvar på morgonen.
Maria Henrikson,
Tråkig färg på crémen. Skön känsla på huden, går in i huden efter en stund. Huden reagerar positivt på crémen. Ingen irritation eller rodnad, skönt! Blandas fint med teint lotion.

Hej Maria,

Vad kul att du gillar cremen. Den gulaktiga färgen är naturlig och beror på att vi använder den aktiva ingrediensen Licochalcone A, från kinesisk lakritsrot, som verkar lugnande/dämpande på röd hud.

Hälsningar Eucerin

 

Therese Snöberg,

Mina tankar om AntiREDNESS soothing care

Jag har använt denna främst under kvällstid. Jag gillar den verkligen; det är en riktigt bra återfuktande kräm, även om man har riktigt torr hy (som jag). Jag har inte testat den över vintern dock så jag vet inte om den skulle vara tillräcklig för min hud när det är som kallast (troligen inte). Krämen är vit med gula undertoner och den är enkel att applicera. Den tränger inte in i huden särskilt snabbt, men eftersom jag använder den som nattkräm och vanligtvis sover med en sleeping mask på så stör det mig inte. Den har ingen lukt, så tummar upp för det. Om du har oljig hy, skulle jag inte rekommendera den för jag tror helt enkelt att det blir för mycket fukt för dig.