Anki,

Underbar

Doften är underbar älskar den! fräsch och skön härligt lödder och man känner sig inte oljig men mjuk i huden, det torra kliet borta.
Charlotte

Härligt att höra! Det är verkligen en behaglig produkt som passar hela familjen.

Cecilia Gjärdman ,

Hjälpa mig vidare???

På vilket sätt menar ni att konsumentsidan kan hjälpa mig vidare?? Doften är ju förändrad och det borde väl inte ha med "formulan" att göra? Doftextrax är doftextrakt. Jämför fortfarande med parfym. Tänk om Chanel skulle ändra en doft, nä, gör om, gör rätt!
Nina

Hej Cecilia,

Vi menar att du kan t ex kan få hjälp att få ersättningsprodukt eller pengarna tillbaka. Tack igen för din feedback, den är värdefull för oss.

Cecilia Gjärdman ,

Ändra tillbaka doften!

Har inte använt denna el. Washlotion på några år, men kände en längtan efter den fräscha och underbara doften. Köpte bägge sorter igår, men vad har ni gjort?! Man kan ju inte ändra doften på en produktserie!! Det är ju samma sak som att ändra doften på en parfym, så gör man bara inte. Känner mig grundlurad och 200 kr fattigare!
Elin

Hej Cecilia!

Vi har varit tvungna att uppdatera formulan, och det medförde en liten förändring i doften. Ledsen att du inte gillar den. Hör av dig till konsumentservice så hjälper de dig vidare.

isabelle,

lukten...

ja har inte hunnit känna av om den va bra el ej pga doften.. ville bli av med de fort när man duschde. kommer lämna tillbaka den på apoteket.
Elin

Hej Isabelle,

Vi har genomfört en förbättring av produktens formula, vilket bland annat påverkat produktens doft något. Då doft är väldigt individuellt kan denna förändring uppfattas som en uppgradering av en del men andra upplever den som mindre positiv.  Kontakta gärna vår konsumentservice så hjälper de dig vidare med detta ärende.

Cecilia,

Ändrad doft.

Jag håller med tidigare omdöme vad det gäller doften. Den är ändrad till min stora besvikelse och jag tänker inte heller fortsätta köpa duscholjan om den doften behålls! F ö är det en väldigt bra produkt men, som sagt, återgå till den tidigare doften.
Nina

Hej Cecilia,

Tack för din synpunkt! Vi tar den vidare till produktutvecklarna och under tiden kan du höra av dig till konsumentservice så hjälper de dig hitta en ersättningsprodukt.