Jenny,

rekommenderar INTE!

Testade att använda denna då jag har känslig hy. Som en annan recension redan beskrivit: tog bara någon minut innan ansiktet började sticka och bränna. Efter en timme så var min hy katastrofal, utslag och områden där det såg ut som jag fått en allergisk reaktion. Mina ögon blev illröda och är fortfarande det (en dag senare). Använt andra solskydd så som apotekets egna och EVY utan problem... inte reagerat på någon kräm såhär tidigare. Tråkigt när det rekommenderas för känslig hy och att det anses vara godkänt av dermatologer... REKOMMENDERAR INTE
Charlotte

Hej Jenny, jag beklagar att du fick en sån reaktion av produkten. Så ska det ju inte bli. Ett råd när du provar nya produkter är att du endast använder den på en liten yta innan du smörjer hela ansiktet så att du kan försäkra dig om att den passar dig. Vad har du för hudtyp? Eucerin Oil Control Sun Gel-Cream Dry Touch SPF50+ kanske fungerar bättre för dig. Hör gärna av dig till Konsumentservice om du önskar få en ersättningsprodukt eller vill få mer råd. Ha det fint!

Jessica,

Varning!

Jag har känslig, normal hud och rekommenderades av apotekspersonal att använda denna kräm som orsakade en kraftig reaktion. Klockan var omkring 13 när jag smörjade in ansikte (och hals) och kände att det började sticka i kinderna som rodnade. Strax därpå kände jag en brännande sveda i hela ansiktet och på halsen. Jag lyckades tvätta bort krämen och försökte lugna ner mitt rödmosiga, svidande ansikte med aloe vera gel. Det blev ingen solning den eftermiddagen istället försökte jag kyla ner mitt brännande ansikte och hals med kalla våtomslag och aloe vera gel. Huden fortsatte att svida dagen efter och kinderna flagade som om jag hade fått en rejäl solbränna av för många timmar i solen. Jag har aldrig tidigare fått en liknande reaktion på hudkrämer och kommer aldrig mer att använda denna produkt.
Nina

Hej Jessica,

Jättetråkigt att höra om din reaktion! Hör gärna av dig till vår kundservice så hjälper de dig vidare med ärendet.

Joanna,

Bästa på marknaden!

jag älskar att vara utom hus och att bada och sola men bränner mig lätt. Detta är den bästa solcreme för ansiktet som finns! Med bestörtning ser jag dock att många bara tagit in den i den färgande varianten och skippat denna till förmån för anti-age-cremen som ger mig finnar :(((
Lena,

Bästa solkrämen för glansig hy!

När vädret blir varmare övergår min annars kombinerade hy till att bli fet/glansig. Ingen Acne eller så. Är 48 år med relativt få rynkor, men med ojämn och pigmenterad hy. Har letat länge efter en solkräm som blir matt på huden och är så glad att jag hittat denna. Snälla sluta aldrig att tillverka den.
NIna

Tack Lena för fina ord!

Linn,

Mycket bra

Har kombinerad hud. Och den är precis perfekt för min hud utan att det bli för glansigt. Något rinnig i konsistensen.
Charlotte

Tack, Linn!