Om din coach - Så här fungerar din personliga coach

Coachen ger dig utmaningar

Utmaningarna börjar med en Basutmaning – under fyra veckor ska du förbättra din hudvårdsrutin och förändra vissa andra vanor som kan hjälpa dig att få färre blemmor. När du framgångsrikt avslutat den utmaningen skickar din coach dig regelbundna påminnelser som hjälper dig att fortsätta med de goda vanorna. Du får sedan möjlighet att välja din nästa utmaning inom ett av tre områden: kost, livsstil och positivt tänkande. Varje utmaning varar fyra veckor.

Med. dr Markus Reinholz

Markus Reinholz är en mycket välrenommerad hudläkare som studerat medicin på Ludwig Maximilian-universitetet (LMU) i München. Mellan november 2011 och januari 2017 utbildade han sig på institutionen för dermatologi och allergologi på LMU, där han specialiserade sig på hud- och könssjukdomar och arbetade först med vetenskapliga studier om kroppens inflammationssystem och senare med studier om inflammatoriska hudsjukdomar såsom akne. Han har arbetat i akneteamet på LMU sedan 2011 och utsågs 2015 till chef för gruppen. I januari 2015 startade han sin egen forskningsgrupp för överbryggande dermatologi.

Hans vetenskapliga arbete har erkänts genom en mängd priser, bland annat Detlef Petzoldt-priset, Almirall Prize for Dermatology och Heinz-Maurer-priset. Han är även huvudförfattare och koordinator av de tyska rosaceariktlinjerna, föreläsare på lärarutbildningsinstitutionen på det medicinska fakultetet på LMU samt erfaren talare om akne på kongresser och event.

Artiklar

Din coach guidar och stöttar dig på alla sätt under hela din resa mot en förbättrad hudkvalitet. Programmet grundar sig på vetenskaplig expertis och insikt. Vid varje steg på vägen ger coachen dig artiklar med den information du behöver för att lära dig allt om akne och hur du ska ta hand om din aknebenägna hud.

Produkter

Coachningen kommer att kompletteras med produktråd och rekommendationer som är anpassade till dina specifika behov. Kvaliteten och den bevisade effekten hos Eucerin DermoPURIFYER Oil Control-serien gör den till den perfekta hudvårdspartnern när du på flera sätt bekämpar din akne och får en förbättrad hudkvalitet hud.

Poäng, nivåer och belöningar

Förr eller senare upptäcker vi alla våra inre demoner som vi måste övervinna. Var beredd på att möta en del hinder på vägen. Det är därför Pure Skin Coach har ett belöningssystem som utformats för att hålla din motivation uppe när du jobbar på att förbättra utseendet på din hud. Varje gång du gör klart en uppgift tjänar du poäng och när du uppnått ett visst antal poäng går du vidare till nästa nivå. Nu har vi berättat för dig hur Eucerin Pure Skin Coach fungerar. Är du redo att sätta igång?

Prenumera på vårt nyhetsbrev

Du vill väl inte missa vad som händer i Eucerins härliga hudvärld. Fyll i och skicka in dina uppgifter nedan för att bli först att få de senaste nyheterna från Eucerin:

  • Läs om och testa våra nya produkter
  • Delta i tävlingar
  • Få senaste nyheterna inom hudvård
  • Få professionella hudvårdstips
  • Ta del av erbjudanden och kampanjer
  • Och mycket mer!