Eucerin Solskydd 2021 | Solskydd på en högre nivå

Eucerin utvecklar innovativa solskydd framtagna för livets och hudens specifika behov. Oavsett var i livet du befinner dig, vill vi skydda dig från solens strålar så att du kan njuta av solen på ett säkert sätt.  

Eucerins solskyddsserier är utvecklade tillsammans med hudläkare med särskild omtanke om känslig hud.

Sortimentet består av produkter som alla har en hög till mycket hög solskyddsfaktor för att effektivt motverka solskador. I Eucerins solskydd används enbart utvalda, aktiva ingredienser med kliniskt bevisad effektivitet och hudvänlighet. Samtliga produkter har en lätt konsistens, är lätta att applicera och är snabbabsorberade. 

I Eucerins sortiment finns produkter för olika hudtypers- och kroppsdelars specifika behov samt för olika åldrar. Där finns solprodukter med extra omtanke för barn, aknebenägen, atopisk eller hyperpigmenterad hud. Vidare har vi en produkt som speciellt tar hand om solallergisk hud och produkter med anti-age-egenskaper som innehåller återfuktande hyaluronsyra som motverkar rynkor. 

I år har vi även lanserat en medicinsk teknisk solskyddsprodukt - Actinic Control SPF 100 - som förebygger aktinisk keratos och icke-melanom hudcancer samt en svalkande och lugnande After Sun.

Solskydd för barn


Alla våra barnprodukter är parfymfria, har mycket hög SPF 50+ är extra vattenresistenta för att vara så säkra som möjligt för barns känsliga hud.

För att motverka de fläckar och missfärgningar som ibland tyvärr förknippas med solskyddsprodukter har de flesta av Eucerins solskydd för barn en speciellt utvecklad Anti-Stains-teknologi som gör att fläckarna orsakade av solskydds UV-filter lättare försvinner vid tvätt.

Håll utkik efter den här symbolen som berättar om produkten har Anti-Stains-funktion. Här kan du läsa mer om hur Anti-Stains fungerar.

Hudsmarta videos från Eucerin

Barnsligt enkla solskyddsknep - Eucerin Hudsmart
5 ställen du ofta glömmer att smörja in - Eucerin Hudsmart
Rätt solskydd för torr eller fet hud - Eucerin Hudsmart

Se vår härliga sommarkampanjfilm

Följ oss i sociala medier för fler soltips

      

Eucerin Instagram Eucerin on facebook icon