Eucerin Sun

Dermatologisk solskydd som gör skillnad för din hud

Eucerin utvecklar innovativa solskyddsprodukter med bredspektrums- och fotostabila UVA- och UVB-filter av högsta kvalitet för att skydda huden mot solskador. Utöver dessa filter använder vi aktiva ingredienser så som Licochalcone A, en kraftfull antioxidant som bidrar till att neutralisera de fria radikaler som orsakas av både UVA- och HEVIS-ljus.

 

För att ta del av vår enkla interaktiva produktguide behöver du acceptera funktionella cookies från LoyJoy i dina cookie-inställningar.

En närbild på en kvinna med en klick eucerin solskydd i ansiktet

Solskydd för ansiktet


Huden i ansiktet är tunnare och känsligare än på resten av kroppen och extra utsatt för solens strålning. Därför är det viktigt att använda ett solskydd som är särskilt utvecklat för huden i ansiktet och som passar just din hudtyp. Eucerin erbjuder ett brett sortiment av ansiktssolskydd som är anpassat efter olika hudtyper och behov.

Här kan du få hjälpa att hitta rätt ansiktssolskydd för just din hudtyp.

Följ oss i sociala medier för fler soltips

      

Eucerin Instagram Eucerin on facebook icon

Våra kärnvärden

Pionjärer inom hudvård
Pionjärer inom hudvård

Vi erbjuder dermatologisk hudvård för att skydda din hud, hålla den hälsosam och strålande.

Rekommenderad av dermatologer
Rekommenderad av dermatologer

Vi jobbar tillsammans med ledande dermatologer och hudspecialister världen över för att erbjuda innovativa och effektiva hudvårdsprodukter de kan lita på och rekommendera.

Hängivna till innovation
Hängivna till innovation

I över 100 år har vi tillägnat all vår tid till forskning och utveckling inom kunskapen om hud. Vi tror på att ta fram aktiva ingredienser och lugnande formulas med hög hudvänlighet som hjälper dig att leva ditt liv fullt ut, varje dag.