Premiär!

Eucerins Hudvårdsguide

Med hjälp av vår digitala hudvårdsguide kan du enkelt få hjälp att hitta rätt produkt, oavsett om det handlar om torr hud, pigmentfläckar eller du lätt får rodnad hud. 

 

Chatboten guidar dig snabbt till en enkel hudvårdrutin genom några enkla steg. En rutin som består av produkter för just dig och din hud. 

 

Vill du ha fler råd? 

Bara börja om i chatboten och välj det du vill ha hjälp med.

Hälsningar från vännerna på Eucerin

Om Hudvårdsguiden

Hudvårdsguiden är en chatbot från oss på Eucerin som snabbt och enkelt guidar dig till en hudvårdsrutin för din hud. Den ger dig en rutin med produkter baserat på de val du anger i chatten. Det finns ingen begränsning i hur många gånger du kan använda hudvårdsguiden och är du nyfiken på andra produkter är det bara att du klickar dig genom fler rutiner. Om du vill ha mer rådgivning kring våra produkter kan du alltid vända dig till personalen på ditt apotek.

Våra kärnvärden

Pionjärer inom hudvård
Pionjärer inom hudvård

Vi erbjuder dermatologisk hudvård för att skydda din hud, hålla den hälsosam och strålande.

Rekommenderad av dermatologer
Rekommenderad av dermatologer

Vi jobbar tillsammans med ledande dermatologer och hudspecialister världen över för att erbjuda innovativa och effektiva hudvårdsprodukter de kan lita på och rekommendera.

Hängivna till innovation
Hängivna till innovation

I över 100 år har vi tillägnat all vår tid till forskning och utveckling inom kunskapen om hud. Vi tror på att ta fram aktiva ingredienser och lugnande formulas med hög hudvänlighet som hjälper dig att leva ditt liv fullt ut, varje dag.