Skinterviews - äkta berättelser om hudvård som gör skillnad

 

Hudproblem påverkar sällan enbart huden, utan ofta även självkänslan, humöret och ibland även livskvaliteten.

 

Vi på Eucerin har i över 130 år ägnat all vår passion och expertis åt att forska på hur huden fungerar, förändras och reagerar - och vi är stolta över vårt breda utbud av produkter som faktiskt gör skillnad på riktigt - på både djupet och på ytan.

Ta del av äkta berättelser om hudvård som gör skillnad

Skinterviews - Äkta berättelser om hudvård som gör skillnad

Här får vi ta del av verkliga och hjärtevärmande berättelser. Med sina egna ord delar Eva & Lisbeth, Helena, Emilia, Felicia, Mimmi & Jaqueline med sig av sina upplevelser, relationen till hudvård och våra produkter samt hur de har haft en påverkan på deras liv.

Eva & Lisbeth:

"Jag har det som allra bäst just nu"

Eva & Lisbeth - om hudens åldrande

 

Att huden åldras är något som är lika självklart som sommarprat i P1. Men hur vi ser på hudens åldrande är kanske inte lika givet. I Eva och Lisbeths samtal får vi ta del av deras syn på hudens åldrande och hur man kan göra för att ta hand om sin hud. Inte genom att motverka åldrandet utan att vårda det och ge huden det den behöver. Alla har vi fuskat med rengöringen någon gång och kanske inte lagt den där extra minuten på att ta hand om vår hud, men det gör inte att livet går under. Men i slutändan handlar det om att vara bekväm i sin hud och där säger vi som Eva, "det ska vara härligt att åldras"!

 

Vill du veta mer om våra hudvårdsserier som är utvecklade för att ta hand om hudens åldrande? Klicka här!

 

 

Helena:

"Det går inte att beskriva den känslan"

Helena - hyperpigmenterad hud

 

Pigmentfläckar är något som kan drabba alla. Solen är den främsta orsaken till dem och det var något som Helena fick uppleva. Pigmentfläckarna fick henne att undvika det hon gillade mest och att bli obekväm med sin egen hud.

Men när Helena upptäckte att det fanns effektiva produkter mot pigmentfläckar upplevde hon att hon fick tillbaka sitt liv. Hon kunde börja längta efter sommaren igen, en längtan vi vill att alla skall kunna ha. Man skall inte känna sig begränsad av sig hud. Alla skall kunna ha känslan "Yes, det blir sol!".

 

Vill du veta mer om hudvårdsserien som är utvecklad för att ta hand om hyperpigmentering? Klicka här!

 

 

Emilia & Falke:

"Wow, vad är detta för magiskt?"

Emilia & Falke - Torr & Kliande hud

 

Emilia och hennes sambo upptäckte tidigt att deras lille Falke ärvt sin pappas hud. Eksem med rodnad och blossande hud blev påfrestande för hela familjen och inte minst för Falke själv. De ville ju bara att han skulle vara glad.

På BVC fick de det bästa tipset de kunde få och upplevde omedelbart förbättring. Oron över att han skulle behöva tampas med detta hela livet lättade, det fanns hjälp  som funkade både för Falke och hans pappa. "Det enda man vill är ju att ens lilla älskling skall må så bra som möjligt".

 

Vill du veta mer om hudvårdsserien som är utvecklad för att ta hand om kliande, atopisk hud? Klicka här!

 

Felicia:

"Nu kan jag vara mig själv"

.

Felicia - aknebenägen hud

 

Många kan säkert relatera till osäkerheten vi kan känna i tonåren. Vem vill vi vara, vad har vi för tankar om utseende och andras blickar? Trots att akne är något som drabbar en majoritet av unga så upplevs det fortfarande ofta som något vi vill dölja.

Att få känna självförtroende i sin hud och att vara trygg i sig själv – eftersom alla är fina, precis som de är, är ett budskap som Felicia vill förmedla.

Vill du veta mer om hudvårdsserien som hjälper till att balansera aknebenägen hud? Klicka här!

 

Mimmi :

”Man kunde se skillnad från dag till dag”

 

Mimmi - sprucken hud

En dramatisk olyckshändelse några veckor före bröllopet höll på att förstöra en av de största dagarna i livet för Mimmi. Men hjälp från sjukvården och ett värdefullt tips om en magisk universalprodukt räddade dagen - och den specifika produkten har fortsatt vara en räddare i nöden sedan dess. 

Klicka här!Vill du veta mer om universalsalvan som hjälper till att skydda, vårda och reparera huden?

 

Jaqueline:

"När min hud mår bra, då mår jag bra”

 

Jaqueline - hyperkänslig hud

Att leva med en kronisk hudsjukdom som rosacea påverkar många delar av livet - att alltid behöva tänka efter och undvika olika situationer begränsar verkligen tillvaron. Hudvård kan inte bota en hudsjukdom, men det kan ge oss möjligheten att må bättre och känna oss lite friare.

Klicka här! Vill du veta mer om hudvårdsserien som lugnar och vårdar hyperkänslig hud?

 

Vi ❤️ att höra ifrån er!

Har våra produkter gjort någon skillnad i ditt liv, för din hud? Fortsätt gärna dela mer er av era positiva upplevelser för att inspirera och kanske även hjälpa andra med liknande erfarenhet och utmaningar med sin hud.  

Vill du dela med dig? Skriv en produktrecension här på hemsidan, maila oss eller dela ett inlägg på sociala medier med din berättelse. Glöm inte att tagga #skinterviews och @eucerinsverige

 

  Eucerin on facebook icon

INTERNATIONELLA SKINTERVIEWS

Möt personerna i den internationella kampanjen

I Eucerins internationella skinterviews-kampanj (skin+interviews) , pratade vi med Angelika, Karina, Sarah, Tony, Ruth och Eungyu. Deras hudproblem påverkade deras liv på olika sätt. Nedan tar vi del av berättelserna och ser den livsförändrande effekten dermatologisk hudvård har haft för dem. 

EUCERIN | HUDVÅRD SOM GÖR SKILLNAD

The life changing power of dermatological skincare

 

På Eucerin® har vi tillägnat över 100 år till forskning och utveckling inom hudvård. Vi strävar alltid efter att hitta nya vetenskapliga rön och har som målsättning att utveckla effektiva och kliniskt beprövade lösningar med god hudvänlighet. Vi utvecklar våra produkter för att bevara och förbättra din huds välmående och utseende, med kännbara och synliga resultat. För vi vill kunna säkerställa att din hud, på ett effektivt och skonsamt sätt, skyddas och mår bra – genom hela livet. Upptäck den livsförändrande kraften hos dermatologisk hudvård.

Eucerin Logo Brand Purpose

Eucerin - The Life Changing Power of Dermatological Skincare

Våra kärnvärden

Pionjärer inom hudvård
Pionjärer inom hudvård

Vi erbjuder dermatologisk hudvård för att skydda din hud, hålla den hälsosam och strålande.

Rekommenderad av dermatologer
Rekommenderad av dermatologer

Vi jobbar tillsammans med ledande dermatologer och hudspecialister världen över för att erbjuda innovativa och effektiva hudvårdsprodukter de kan lita på och rekommendera.

Hängivna till innovation
Hängivna till innovation

I över 100 år har vi tillägnat all vår tid till forskning och utveckling inom kunskapen om hud. Vi tror på att ta fram aktiva ingredienser och lugnande formulas med hög hudvänlighet som hjälper dig att leva ditt liv fullt ut, varje dag.