LIFE-CHANGING POWER OF DERMATOLOGICAL SKINCARE

EUCERIN BRAND PURPOSE

The life-changing power of dermatological skincare


På Eucerin® har vi tillägnat över 100 år till forskning och utveckling inom hudvård. Vi strävar alltid efter att hitta nya vetenskapliga rön och har som målsättning att utveckla effektiva och kliniskt beprövade lösningar med god hudvänlighet. Vi utvecklar våra produkter för att bevara och förbättra din huds välmående och utseende, med kännbara och synliga resultat. För vi vill kunna säkerställa att din hud, på ett effektivt och skonsamt sätt, skyddas och mår bra – genom hela livet. Upptäck den livsförändrande kraften hos dermatologisk hudvård.

Pionjärer inom hudvård

Vi erbjuder dermatologisk hudvård för att skydda din hud, hålla den hälsosam och strålande.

Rekommenderad av dermatologer

Vi jobbar tillsammans med ledande dermatologer och hudspecialister världen över för att erbjuda innovativa och effektiva hudvårdsprodukter de kan lita på och rekommendera.

Hängivna till innovation

I över 100 år har vi tillägnat all vår tid till forskning och utveckling inom kunskapen om hud. Vi tror på att ta fram aktiva ingredienser och lugnande formulas med hög hudvänlighet som hjälper dig att leva ditt liv fullt ut, varje dag.

EUCERINS SKINTERVIEW-KAMPANJ

I vår internationella skinterviews-kampanj (skin+interviews) , pratade vi med Angelika, Karina, Sarah, Tony, Ruth och Eungyu. Deras hudproblem påverkade deras liv på olika sätt. Ta del av berättelserna och se den livsförändrande effekten dermatologisk hudvård har haft för dem. 

Till hösten kommer vår lokala skinterviewkampanj börja rulla och vill vill tacka alla som ville vara med och dela med sig av sina upplevelser av våra produkter och hur de hjälpt er. Vi har nu stängt ansökan och håller just nu på att kolla noggrannare på era ansökningar för att inom kort (senast 1/7) kontakta dem som vi gärna vill höra lite mer om inför nästa steg i processen. 

 

Eungyu, 27 - Känner sig tryggare och har mer självförtroende i sin hud

Eungyu brukade besväras av sin aknebenägna hud. Kommentarer från familj och vänner gjorde att han isolerade sig. När han sedan började ta hand om sin hud började han må bättre och känner sig nu äntligen bekväm i sin egen hud. Hör honom berätta sin egen historia, precis så som han upplevde det.

Karina, 41 – Utövar nu sin passion utan extra hinder

Karina brinner för triathlon. Men i början gjorde det väldigt ont: blåsor och skavsår plågade henne hela vägen till mållinjen. I produkten Eucerin® Aquaphor hittade hon en lösning som hjälper till att hålla huden skyddad. Att hitta rätt hudvårdsprodukt gav henne friheten att fortsätta med sin passion. Inget kan stoppa henne nu!

Tony, 45 – Kan njuta av att tillbringa tid utomhus igen

När Tony diagnostiserades med aktinisk keratos, oroade han sig för hur detta skulle påverka hans möjlighet att leka utomhus med sin son. Han visste att han behövde skydda sin solskadade hud så mycket som det bara går, men att tillbringa livet inomhus var inte ett alternativ. Med bra kompletterade solskydd från Eucerin® känner han sig trygg och kan leka med sin son utomhus igen. Ta del av Tonys personliga historia!

Angelika, 29 – Lugnade huden och sin oro

När Angelika skulle bli mamma oroade hon sig för att hennes barn skulle uppleva samma hudproblem som hon gjort. När hennes son Jonathan började få atopisk hud och inte kunde sluta klia sig, visste hon inte hur hon skulle hjälpa honom. Med Eucerin® AtoControl kunde hon lugna sin sons kliande och mjukgöra hans torra hud. Nu vet hon hur hon ska vårda huden så att den mår bra och behöver inte längre känna oro. Hör hennes hjärtevärmande berättelse.

Ruth, 20 – Har fått nytt självförtroende i att visa upp sitt leende

Ruth brukade känna att andra bara såg hennes hyperpigmentering och ojämna hudton när de tittade på henne. Sedan upptäckte hon Eucerin® Anti-Pigment som är skräddarsydda efter hennes huds behov. När hon nu träffar nya människor känner hon självförtroende i sin hud och att leendet är det första som möter dem. Hör Ruth dela med sig av sin syn på skönhet och hur det är mer ett verb än ett adjektiv.