Testa Eucerins produkter

Tyck till

om våra produkter

Vi på Eucerin vill bara ha de bästa produkterna för din hud, och därför är din åsikt av högsta vikt för vår vidare produktutveckling. Har du provat någon av Eucerins produkter? Då får du väldigt gärna hjälpa andra konsumenter (och oss) genom att dela med dig av vad du tyckte. Det gör du genom att använda omdömesknappen som du hittar vid alla våra produkter här på hemsidan. Tack för att du berättar!

Under våren/sommaren fick en testpanel prova ANTI-PIGMENT-serien. De har testat, klämt, känt och doftat. Här delar de med sig av sina omdömen.

 

Julia

Julia Törnvall

"Jag fick pigmentfläckar för första gången i mitt liv förra året. Jag visste inte ens att det kunde bli så och det var verkligen oerhört jobbigt. När vintern kom och jag blev blekare blev det givetvis bättre, sen kom våren och trots att jag använde SPF 50 i ansiktet varje dag blev det bara värre och värre. Jag googlade och läste om crèmer, behandlingar och laser, men inget passade tyvärr min plånbok. Då bestämde jag mig för att prova Eucerin ANTI-PIGMENT Night cream. Jag säger bara WOW! Värt varenda krona, jag har nu även köpt Spot corrector och ANTI-PIGMENT Day cream spf 30 för att förhoppningsvis få ännu bättre resultat! Stort tack för att ni säljer något som verkligen fungerar, och till det priset."

Fler röster om ANTI-PIGMENT

Annika Kemfors

"Jag upplevde att mina pigmentfläckar på kindbenen blev mindre synliga och att min hud fick en jämnare färg och inte var lika fläckig. Produkterna kändes sköna och fräscha och jag älskar den svaga doften, den påminner mig om gurka. Dagkrämen har en lätt konsistens, som går direkt in i huden utan att kännas klibbig. Nattkrämen är lite fetare och väldigt dryg. Den är min favorit av krämerna, för den känns väldigt skön. Serumet känns som en gel, den känns fräsch men lite stickig på min hud. Spot corrector är som en penna med en bra applikator. Jag skulle absolut rekommendera produkterna, så länge man använder alla produkter och har tålamod så ger det resultat till slut."

 

Areej Ibrahim

"Jag har använt produkterna regelbundet och upplever att mina fräknar och acne-märken blivit ljusare, dock har jag blivit torrare i huden. Jag tycker att konsistensen är jätteskön, särskilt Dual Serum. Inget kladd och de sugs in i huden snabbt. Jag skulle rekommendera produkterna till dem jag känner."

 

Dunia Tjälldén

"När jag använde produkterna blev mina pigment ljusare, både under näsan och i övriga ansiktet. De hade bra konsistens och var lätta att stryka ut. Spot corrector var väldigt praktisk och enkel att använda. Dual Serum var inte lika lätt att använda, men bra konsistens. Jag skulle rekommendera produkterna."

 

Jennie Schultz

"Jag tycker att produkterna gör skillnad och jag kommer absolut att fortsätta använda dem. Jag tycker att de är lätta att smörja in och de kladdar inte. Jag kände mig fräsch och de har en fräsch doft. Jag använde serum och dagkräm på morgonen samt nattkräm och spot corrector på kvällen. Jag skulle absolut rekommendera dem och har redan gjort det."

 

Ida Kappelin

"Jag har trivts väldigt bra med Eucerins produkter och tycker att de har hjälpt mig att reducera mina pigmentfläckar. Jag gillar att dagkrämen innehåller SPF30 vilket ger en trygg och bra bas. Jag gillar även spot corrector väldigt mycket och har rekommenderat den till många vänner och bekanta. Jag har haft ganska mycket pigmentfläckar i pannan, på kinderna och på överläppen och när jag använt produkterna har fläckarna blivit ljusare. Produkterna kommer att fortsätta."

Vill du också ha chansen att testa våra nya produkter?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev nedan och håll utkik efter när vi söker testpersoner!