Alexandra Charles stolt ambassadör för Elasticity + Filler En hudvårdsserie särskilt framtagen för kvinnor 55+ som förbättrar hudens elasticitet och fyller ut djupa rynkor.

Alexandra Charles har länge engagerat sig för kvinnors hälsa- och livskvalitet. Bland annat genom att starta stiftelsen Kvinnor och Hälsa som samlar in pengar till förmån för vetenskaplig forskning för kvinnor. Alexandra är nu stolt ambassadör för Eucerin ELASTICITY + FILLER.  En hudvårdsserie särskilt framtagen för kvinnor 55+ som förbättrar hudens elasticitet och fyller ut djupa rynkor. 

Eucerin och Alexandra Charles delar engagemanget för forskning och hälsa. Hon har sedan 1997 engagerat sig för kvinnors hälsa- och livskvalitet, bland annat genom de ideella kvinnoorganisationerna 1,6 & 2,6 miljonersklubben som kämpar för jämställd forskning och vård. Alexandra arbetar även för att lyfta köpkraften hos äldre kvinnor och ifrågasätta marknadens attityder genom att uppmana till aktiva konsumtionsval.

Så här säger Alexandra Charles:

Huden är vårt största organ och därför är det extra viktigt att vårda den. Den mogna kvinnan fortsätter att intressera sig för sin hud. Hon är en medveten konsument som vill ha hudvårdsprodukter med bra ingredienser och bevisad effekt. Eucerin har med över 100 års erfarenhet inom hudvård produkter som uppfyller alla dessa krav. Därför är jag stolt ambassadör för hudvårdsserien ELASTICITY + FILLER.

Läs mer om stiftelsen Kvinnor och Hälsa här:

http://www.kvinnorochhalsa.com/