Generation Eucerin

#generationEucerin - hudvård genom livets olika faser

Kampanjen #generationEucerin är en hyllning till energigivande och stöttande relationer och de band som finns mellan människor genom hela livet, oberoende av ålder. Det kan vara släktskap, vänskap, föräldraskap, mentorskap, systerskap, partnerskap…

Kärnan är äkta och ärliga relationer som skänker oss glädje och trygghet, där vi finns till för varandra, stöttar och lyfter varandra genom livets olika skeden. Precis som även varumärket Eucerin strävar efter, vi vill hjälpa er och er hud att må bra, genom hudens olika faser, genom hela livet.

timeline
generationEucerin

I kampanjen har det varit viktigt för oss att enbart samarbeta med ambassadörer som representerar kampanjens kärnvärden.

Vi har valt ambassadörer med omsorg och likaså har de valt oss. Vi är mycket stolta och tacksamma över att de valt att samarbeta med oss och hjälpt oss att sprida #generationEucerin

logo

Vi är väldigt stolta över den här kampanjens budskap och att den fått ett sånt fint mottagande och synlighet i sociala medier.

generationEucerin

Visst har vi alla en person som betytt/betyder lite extra mycket för oss? Någon som hjälpt oss, lyft oss, fått oss att må bra på olika sätt.

I höst kommer vi vilja höra era fina historier och sedan lyfta och hylla några av dessa berättelser under My #generationEucerin. Vi kommer publicera dessa regelbundet.

Läs och få en varm känsla i magen.
Vi bryr oss om varandra!

generation eucerin

Prenumera på vårt nyhetsbrev

Du vill väl inte missa vad som händer i Eucerins härliga hudvärld. Fyll i och skicka in dina uppgifter nedan för att bli först att få de senaste nyheterna från Eucerin:

  • Läs om och testa våra nya produkter
  • Delta i tävlingar
  • Få senaste nyheterna inom hudvård
  • Få professionella hudvårdstips
  • Ta del av erbjudanden och kampanjer
  • Och mycket mer!