HÅLLBARHET

Vi tar ansvar.
För din hud.
Och vår planet.

Vi har bara en planet.
Den ger oss förutsättningarna för att leva och det är upp till oss att ge den detsamma.

Eucerins Ambitioner för 2025

Som en global pionjär inom hudvård, utvärderar vi hela tiden vårt förhållningssätt till hållbarhet. Vi har därför beslutat att sätta en mycket ambitiös agenda för oss själva.

Genom våra fyra uttalade mål inom hållbarhet, lovar vi att säkerställa att Eucerin-produkterna du känner till och älskar också formuleras, transporteras och paketeras på ett mer hållbart sätt.Eucerins Ansvar

Vi tror på den livsförändrande kraften av dermatologisk hudvård. Vi anser också att det är vårt ansvar att skapa hudvård med en minskad påverkan på miljön och en positiv effekt på vårt samhälle och dig.

Att få Förändring att ske

Vi på Eucerin är hängivna dermatologisk hudvård och forskningen bakom, något vi varit i över 100 år. Vi är konstant på jakt efter nya vetenskapliga upptäckter och dedikerade att utveckla effektiva produkter med god hudvänlighet och kliniskt bevisad effekt.

Vi är medvetna om behovet av att minska våra produkters påverkan på miljön och de processer vi jobbar med på lång sikt. Vi tror hållbarhet är en resa vilken vi kontinuerligt går framåt på med hjälp av innovation och förbättringar samt ständig utvärdering av vårt arbete.

Vi bryr oss om att miljön, vårt samhälle och du mår bra.

Vi jobbar tillsammans mot en hälsosammare, grönare och mer socialt inkluderande framtid.

Som en del av Beiersdorf-familjen är Eucerin en viktig del i Beiersdorfs långsiktiga hållbarhetsvision.

Vår strategi på Beiersdorf (Engelska)

 

1 Beiersdorf företagsmål

2 Kosmetiska formuleringar exkluderat OTC-produkter (US) & Mikroplaster enligt UNEP definitionen (United Nations Envioronmental Program)

Våra kärnvärden

Pionjärer inom hudvård
Pionjärer inom hudvård

Vi erbjuder dermatologisk hudvård för att skydda din hud, hålla den hälsosam och strålande.

Rekommenderad av dermatologer
Rekommenderad av dermatologer

Vi jobbar tillsammans med ledande dermatologer och hudspecialister världen över för att erbjuda innovativa och effektiva hudvårdsprodukter de kan lita på och rekommendera.

Hängivna till innovation
Hängivna till innovation

I över 100 år har vi tillägnat all vår tid till forskning och utveckling inom kunskapen om hud. Vi tror på att ta fram aktiva ingredienser och lugnande formulas med hög hudvänlighet som hjälper dig att leva ditt liv fullt ut, varje dag.