Tävlingsvillkor Eucerins sommarkalender 2019

 

 1. Tävlingen är öppen för alla invånare i Sverige över 18 år, utom anställda vid Beiersdorf AB, deras familjer eller någon annan som har yrkesmässig anknytning till denna kampanj. 
 2. Tävlingen pågår fram till kl 23:59 varje aktuell dag (1-21 juni 2019). 
 3. Inget inköp krävs. 
 4. För att tävla behöver du bara gå in på denna länk, klicka på aktuell lucka och fyll i formuläret samt motivera varför du bör vinna. 
 5. Endast ett bidrag per hushåll accepteras/dag. 
 6. Prissummorna varierar, men ligger mellan ca 138 kr och 955 kr. 
 7. De ansvariga för kampanjen förbehåller sig rätten att ersätta priset med något av liknande värde i händelse av omständigheter utanför deras kontroll. 
 8. Vinnarna blir informerade via e-mail. 
 9. Vinsterna skickas per post. 
 10. Genom att delta i tävlingen accepterar du att Beiersdorf AB kan komma att använda ditt bidrag och namn i en eller annan form för publicitet och i sin marknadsföring. 
 11. Namn på vinnarna kan fås genom att skicka ett frankerat kuvert med egen adress på till: Beiersdorf AB, Theres Svenssons gata 13, 417 55 Göteborg. 
 12. Arrangör och jury: Beiersdorf AB. Beslut om vinnare kan ej överklagas. 
 13. Godkännande av våra användningsvillkor och sekretesspolicy.
 14. Personuppgifter är information som identifierar dig, t ex ditt namn, din e-post eller postadress. Beiersdorf sparar inte personuppgifter från dig om du inte specifikt tillhandahållit sådana uppgifter (t ex när du prenumererar på e-nyhetsbrev, deltar i en undersökning, tävling eller utlottning, beställer prover eller broschyrer, eller begär information) och medger att de används.

 

Prenumera på vårt nyhetsbrev

Du vill väl inte missa vad som händer i Eucerins härliga hudvärld. Fyll i och skicka in dina uppgifter nedan för att bli först att få de senaste nyheterna från Eucerin:

 • Läs om och testa våra nya produkter
 • Delta i tävlingar
 • Få senaste nyheterna inom hudvård
 • Få professionella hudvårdstips
 • Ta del av erbjudanden och kampanjer
 • Och mycket mer!