Eucerin Skin Institute i Hamburg, Tyskland

Känn skillnaden med medicinsk hudvårdsexpertis

Världens första Eucerin Skin Institute erbjuder specialistkompetens inom huddiagnos, produktrådgivning och behandling för vacker och sund hud.

Dedikerat till din huds behov – Eucerin Skin Institute

Vår hud spelar en stor roll för hur vi känner oss och det intryck vi gör på andra. Den kan utstråla hälsa, vitalitet och självförtroende – eller motsatsen – så det är mycket viktigt att vi förstår vår egen hud. Eucerin vet hur viktig huden är för oss och efter 113 år av intensivt forsknings- och utvecklingsarbete har vi utforskat den grundligare än nästan något annat märke. De Hamburg-baserade hudexperterna förstår hudens språk och erbjuder skräddarsydda lösningar för alla dina hudproblem. Deras engagemang, erfarenhet och kompetens samlas på en mycket speciell plats – Eucerin Skin Institute.

Eucerin Skin Institute
Eucerin Skin Institute erbjuder olika behandlingar som passar din hudtyp och ditt hudtillstånd.

Ett centrum för hudexpertis i hjärtat av Hamburg

Allas hud är olika, har sina egna behov och kräver ett skräddarsytt hudvårdsprogram. Därför tittar hudexperterna vid Eucerin Skin Institute närmare, analyserar grundligare och och utvecklar personliga hudvårdskoncept och behandlingar som är anpassade just för din huds behov. Eucerin Skin Institute är en idealisk plats för den som vill förstå sin hud bättre och för personer med komplexa hudvårdsbehov som behöver medicinska expertråd.

Dermatolog som använder hudkodläsaren på kvinnans ansikte
Diagnosen av ditt hudtillstånd med hudkodläsaren är det första steget i Eucerins hudvårdsexpertis.

Tre steg för friskare, vackrare hud

Helst bör ditt besök på Eucerin Skin Institute börja med en diagnos av ditt hudtillstånd. Därför har Eucerin – i nära samarbete med professor Steinkraus från DERMATOLOGICUM Hamburg, som finns i samma byggnad – utvecklat en egen hudkodläsare som analyserar hudens tillstånd på 25 minuter, och kontrollerar fuktnivåer, rodnad, hudstruktur, elasticitet och pigmentering, bland andra parametrar. Resultatet: din individuella "hudkod" registreras på ditt hudvårdscertifikat.

Hudens aktuella tillstånd, enligt diagnosen, ligger till grund för din personliga produktkonsultation och rekommendationer för behandlingar som passar din hud.

Eucerin Skin Institute erbjuder behandlingar som passar din hudtyp och ditt hudtillstånd: oavsett om du har känslig eller torr hud, eller vill förbättra klarheten och få fastare konturer, så svarar hudexperterna på Stephansplatz i Hamburg på behoven hos din hud med ett antal mycket specifika behandlingar.

Kombinerat med de senaste högteknologiska apparaterna och beprövade behandlingskoncept, kan de högkvalitativa, aktiva ämnena i Eucerins® produktsortiment uppnå sin fulla potential – i en atmosfär som präglas av förtroende. Eucerin Skin Institute är ett centrum för medicinsk konsultation och kompetens och är den ledande adressen för hudvård i centrala Hamburg.

Kvinnans ansikte som berörs av dermatologens händer
Hudexperterna vid Eucerin Skin Institute utvecklar personliga hudvårdskoncept.
Kvinnans ansikte kontrolleras med högteknologisk apparatur
Med de senaste högteknologiska instrumentet som kallas "klinisk fotografering" och dermatologisk kompetens är Eucerin Skin Institute den adressen för hudvård.

Om Eucerin Skin Institute

Världens första Eucerin Skin Institute öppnades i hjärtat av Hamburg i februari 2012. På en yta över som är större än 250 m² kan besökarna uppleva en ny dimension av Eucerins hudvårdsexpertis personligen. På Eucerin Skin Institute förstår vi hudens språk och erbjuder anpassade behandlingar för alla hudtillstånd och hudproblem. Vi går dessutom ett steg längre genom att visa vårt engagemang, vår erfarenhet och vår dermatologiska expertis på ett mycket särskilt ställe – den historiska byggnaden Alter Oberpostdirektion i Hamburg.

Samtal mellan hudläkare och kund
Eucerins produktrådgivning ger detaljerad information och rekommendation av lämpliga Eucerin-produkter för just ditt hudproblem.

Prenumera på vårt nyhetsbrev

Du vill väl inte missa vad som händer i Eucerins härliga hudvärld. Fyll i och skicka in dina uppgifter nedan för att bli först att få de senaste nyheterna från Eucerin:

  • Läs om och testa våra nya produkter
  • Delta i tävlingar
  • Få senaste nyheterna inom hudvård
  • Få professionella hudvårdstips
  • Ta del av erbjudanden och kampanjer
  • Och mycket mer!

 

KONTAKTA EUCERIN

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar runt våra produkter
Skicka meddelande