Tävlingsvillkor Vinn ett smycke av Felicia Fleischer Werner

 1. Tävlingen är öppen för alla invånare i Sverige över 14 år, utom anställda vid Beiersdorf AB, deras familjer eller någon annan som har yrkesmässig anknytning till denna kampanj. 
 2. Tävlingen pågår fram till kl 00.00 varje aktuell dag (1-24 december 2018). 
 3. Inget inköp krävs. 
 4. För att tävla behöver du bara gå in på denna länk https://advent.eucerin.se/, klicka på aktuell lucka och fyll i formuläret samt motivera varför du bör vinna. 
 5. Endast ett bidrag per hushåll accepteras/dag. 
 6. Prissummorna varierar, men ligger mellan ca 138 kr och 955 kr. 
 7. De ansvariga för kampanjen förbehåller sig rätten att ersätta priset med något av liknande värde i händelse av omständigheter utanför deras kontroll. 
 8. Vinnarna blir informerade via e-mail. 
 9. Vinsterna skickas per post. 
 10. Genom att delta i tävlingen accepterar du att Beiersdorf AB kan komma att använda ditt bidrag och namn i en eller annan form för publicitet och i sin marknadsföring. 
 11. Namn på vinnarna kan fås genom att skicka ett frankerat kuvert med egen adress på till: Beiersdorf AB, Gullbergs Strandgata 4, 411 04 Göteborg. 
 12. Arrangör och jury: Beiersdorf AB. Beslut om vinnare kan ej överklagas. 
 13. Godkännande av våra användningsvillkor och sekretesspolicy.
 14. Personuppgifter är information som identifierar dig, t ex ditt namn, din e-post eller postadress. Beiersdorf sparar inte personuppgifter från dig om du inte specifikt tillhandahållit sådana uppgifter (t ex när du prenumererar på e-nyhetsbrev, deltar i en undersökning, tävling eller utlottning, beställer prover eller broschyrer, eller begär information) och medger att de används.

Prenumera på vårt nyhetsbrev

Du vill väl inte missa vad som händer i Eucerins härliga hudvärld. Fyll i och skicka in dina uppgifter nedan för att bli först att få de senaste nyheterna från Eucerin:

 • Läs om och testa våra nya produkter
 • Delta i tävlingar
 • Få senaste nyheterna inom hudvård
 • Få professionella hudvårdstips
 • Ta del av erbjudanden och kampanjer
 • Och mycket mer!