Tävlingsvillkor Vinn solprodukter

 1. Tävlingen är öppen för alla invånare i Sverige över 18 år, utom anställda vid Beiersdorf AB, deras familjer eller någon annan som har yrkesmässig anknytning till denna kampanj.
 2. Tävlingen pågår fram till kl. 23.59 den 31 maj 2019.
 3. Inget inköp krävs.
 4. För att tävla behöver du bara gå in på denna länk . Fyll i formuläret samt dela med dig av ditt smultronställe att semestra på i Sverige i sommar.
 5. Endast ett bidrag per hushåll accepteras.
 6. Värdet på vinsten är 1035 kr.
 7. De ansvariga för kampanjen förbehåller sig rätten att ersätta priset med något av liknande värde i händelse av omständigheter utanför deras kontroll.
 8. Vinnarna blir informerade via e-mail.
 9. Vinsterna skickas per post.
 10. Genom att delta i tävlingen accepterar du att Beiersdorf AB kan komma att använda ditt bidrag och namn i en eller annan form för publicitet och i sin marknadsföring.
 11. Namn på vinnarna kan fås genom att skicka ett frankerat kuvert med egen adress på till: Beiersdorf AB, Theres Svenssons gata 13, 417 55 Göteborg.
 12. Arrangör och jury: Beiersdorf AB. Beslut om vinnare kan ej överklagas.
 13. Godkännande av våra användningsvillkor och sekretesspolicy.
 14. Personuppgifter är information som identifierar dig, t ex ditt namn, din e-post eller postadress. Beiersdorf sparar inte personuppgifter från dig om du inte specifikt tillhandahållit sådana uppgifter (t ex när du prenumererar på e-nyhetsbrev, deltar i en undersökning, tävling eller utlottning, beställer prover eller broschyrer, eller begär information) och medger att de används.