FORSKNING OCH INNOVATION GER

Hudvård med visad effekt

Hudproblem såsom akne, atopisk dermatit eller hyperpigmentering påverkar inte bara huden. Hudens tillstånd påverkar också ofta självkänslan och humöret, men främst livskvaliteten. Innovationer med kliniskt visad effekt och god hudvänlighet, har människor möjlighet att få sin hud välmående och maximera livsglädjen.
”DET HJÄLPTE VERKLIGEN MOT KLÅDAN OCH DEN EXTREMT TORRA HUDEN” ANGELIKA, 29, JONATHAN, 11 MÅNADER GAMMAL, NOELIA I MAGEN
Läs mer
“DEN GÖR VERKLIGEN SKILLNAD” KARINA, 41
Läs mer
“NU ÄR JAG REDO ATT VARA STOLT OCH VISA MIN HUD” EUNGYU, 27
Läs mer
“JAG VILL VARA DEN BÄSTA VERSIONEN AV MIG SJÄLV” SARAH, 53
Läs mer
“JAG KÄNNER MIG VERKLIGEN SKYDDAD” TONY, 45
Läs mer
“NU KÄNNER JAG MIG GLAD” RUTH, 20
Läs mer
HITTA OSS PÅ SOCIALA MEDIER

Har du en egen berättelse du vill dela?

Hitta inspiration och råd kring våra produkter och rutiner på sociala medier. Du kan också dela med dig av din berättelse om hur dermatologisk hudvård har förändrat ditt liv: skriv till oss eller publicera din berättelse med hashtaggen #Skinterviews och tagga gärna @eucerinsverige
ÄKTA UPPLEVELSER, ÄKTA PROBLEM

Äkta berättelser om hudproblem

I våra skinterviews, pratade vi med Angelika, Karina, Sarah, Tony, Ruth och Eungyu. Deras hudproblem påverkade deras liv på olika sätt. Ta del av berättelserna och se den livsförändrande effekten dermatologisk hudvård har haft för dem.
Angelika älskar att vara mamma. Men när hennes son Jonathan började lida av atopiska eksem och kliade sig tills han började blöda, visste hon inte hur hon skulle hjälpa honom. Med Eucerin® AtoControl lindrade hon sin sons kliande och sin egen oro. Nu vet hon hur hon ska behandla hans eksem, så att han kan leka och hon kan vara säker på att hans hud mår bra.
Se Angelikas skinterview
Karina brinner för triathlon. Men när hon började, gjorde det väldigt ont: blåsor och skavsår plågade henne hela vägen till mållinjen. I produkten Eucerin® Aquaphor hittade hon en lösning för att skydda sin hud, för att undvika blåsor och skavsår. Att hitta rätt hudvårdsprodukt gav henne friheten att fortsätta med sin passion. Inget kan stoppa henne nu!
Se Karina’s skinterview
Tonåren var tuffa för Eungyu eftersom han led av akne. Kommentarer från familj och vänner gjorde att han isolerade sig. Han stannade hemma och slutade träffa vänner för att undvika att de skulle se hans akne och inflammerade hud. Nu vet han hur man behandlar orenheter i huden! Han känner sig äntligen bekväm med sin egen hud och har börjat ägna sig åt skådespeleri.
Se Eungyu’s skinterview
När Sarah märkte förändringar i sin hud i takt med att hon blev äldre, ville hon göra allt i sin makt för att stoppa denna utveckling. Efter att hon behandlat sina rynkor med botoxinjektioner ett tag, kände hon inte längre igen sig i spegeln. Nu använder hon istället serum och creme med Hyaluronsyra och känner sig äntligen bekväm med hur hennes hud ser ut.
Se Sarah’s skinterview
När Tony diagnostiserades med aktinisk keratos, oroade han sig för hur detta skulle påverka hans möjlighet att leka utomhus med sin son. Han visste att han behövde skydda sin solskadade hud så mycket som det bara går, men att tillbringa livet inomhus var inte ett alternativ. Med Eucerin® Solskyddsprodukter känner han sig trygg och kan leka med sin son utomhus igen.
Se Tony’s skinterview
Ruth, som lider av hyperpigmentering, kände alltid att andra inte såg något mer än hennes ojämna hudton när de tittade på henne. Sedan upptäckte hon produkter från Eucerin® som är skräddarsydda för hennes hudproblem. När hon nu träffar nya människor vågar hon le och känner sig trygg i att det är leendet de ser.
Se Ruth’s skinterview

SKINTERVIEWS

Se när människor öppet berättar om sin hud

Våra skinterviews (“skin” + “interview”) ger insikt i människors liv, deras hudproblem och hur dermatologisk hudvård har hjälpt dem.

DERMATOLOGISK HUDVÅRD

The life-changing power of dermatological skincare

På Eucerin® har vi tillägnat över 100 år till forskning och utveckling inom hudvård. Vi strävar alltid efter att hitta nya vetenskapliga rön och har som målsättning att utveckla effektiva och kliniskt beprövade lösningar med god hudvänlighet. Vi utvecklar våra produkter för att bevara och förbättra din huds välmående och utseende, med kännbara och synliga resultat. För vi vill kunna säkerställa att din hud, på ett effektivt och skonsamt sätt, skyddas och mår bra – genom hela livet. Upptäck den livsförändrande kraften hos dermatologisk hudvård.

Prenumera på vårt nyhetsbrev

Du vill väl inte missa vad som händer i Eucerins härliga hudvärld. Fyll i och skicka in dina uppgifter nedan för att bli först att få de senaste nyheterna från Eucerin:

  • Läs om och testa våra nya produkter
  • Delta i tävlingar
  • Få senaste nyheterna inom hudvård
  • Få professionella hudvårdstips
  • Ta del av erbjudanden och kampanjer
  • Och mycket mer!

 

KONTAKTA EUCERIN

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar runt våra produkter
Skicka meddelande

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna om Eucerin
Prenumerera