Bakom forskningen – Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift

1 min läsning
Visa mer

Historien bakom Eucerin Hyaluron-Filler + Volume Lift

Vilka är de aktiva ingredienserna i Hyaluron-Filler + Volume Lift

Anti-age
Magnolol ökar antalet volymgivande celler (in vitro-studier)
Anti-age
Magnolol ökar storleken hos volymgivande celler (in vitro-studier)

Teamet tittade sedan på ingredienser som kan hjälpa till att stärka hudens struktur.

”När vi åldras börjar cellförnyelsen och kollagenproduktionen att sakta ner och avtar naturligt. Vi provade en mängd olika peptider och valde oligopeptider som utvinns från anisfrukten. Denna specifika typ av naturligt utvunna peptider har förmågan att stimulera och stötta kollagenproduktionen. Den ökar hudens ämnesomsättning, återaktiverar samspelet mellan cellerna och hjälper till att stärka bindväven.”, förklarar dr Andrea Schölermann.

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Filler-sammansättningen är dessutom berikad med hyaluronsyra.

”Det är en utmärkt fuktgivare. Genom att tillföra den till sammansättningen förbättras hudens återfuktning, huden blir slätare och rynkor fylls ut. Genom att kombinera dessa tre aktiva ingredienser till en kraftfull sammansättning kunde vi utveckla en produktserie som jobbar med flera av de faktorer som ansvarar för minskad naturlig volym.”, säger dr Andrea Schölermann.

Imponerande resultat för Eucerin Hyaluron-Filler + Volume Lift

Serien har kliniskt och dermatologiskt bevisat att den riktar in sig på de lager i huden där volymminskningen sker. Magnolol ökar storlek och antal av de volymgivande cellerna1, oligopeptider stärker kollagennätverket och hyaluronsyra ger huden fukt och fyller ut djupa rynkor.

Serien består av dagcremer, en nattcreme och en ögoncreme.

Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift hjälper till att motverka minskad volym, lyfter huden och minskar synbart djupa rynkor. Serien utgör ett topiskt alternativ till invasiva behandlingar och kan också användas tillsammans med dermatologiska behandlingar för att förlänga resultaten.”, avslutar dr Andrea Schölermann.

Källa
1 In vitro studier

Våra kärnvärden

Pionjärer inom hudvård
Pionjärer inom hudvård

Vi erbjuder dermatologisk hudvård för att skydda din hud, hålla den hälsosam och strålande.

Rekommenderad av dermatologer
Rekommenderad av dermatologer

Vi jobbar tillsammans med ledande dermatologer och hudspecialister världen över för att erbjuda innovativa och effektiva hudvårdsprodukter de kan lita på och rekommendera.

Hängivna till innovation
Hängivna till innovation

I över 100 år har vi tillägnat all vår tid till forskning och utveckling inom kunskapen om hud. Vi tror på att ta fram aktiva ingredienser och lugnande formulas med hög hudvänlighet som hjälper dig att leva ditt liv fullt ut, varje dag.

Produkter som kan intressera dig