Skräddarsydda och effektiva anti-agelösningar från Eucerin.

Eucerin Hyaluron-Filler

Anpassade och effektiva anti-age produkter för ett föryngrat utseende

När huden åldras förändras dess struktur och utseende. De första ålderstecknen i huden är oftast fina linjer och rynkor. När åldersprocessen fortskrider börjar huden bli slapp och vi upplever att den får minskad volym och konturerna blir otydligare. I de mer avancerade stadierna av hudens åldrande ökar rynkorna och blir djupare medan elasticitet, fasthet och lyster minskar.

Eucerin Hyaluron-Filler erbjuder topiska åldersbekämpande lösningar för ett ungdomligare utseende med produkter som anpassats för varje viktigt stadium i hudens åldrandeprocess:

  • Eucerin Hyaluron-Filler bekämpar de första ålderstecknen såsom fina linjer och rynkor. Den fyller ut även de djupaste rynkorna för ett föryngrat utseende.
  • Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift motverkar att rynkorna blir djupare och att hudens volym, konturer och fasthet minskar när huden åldras. Den fyller ut djupa rynkor och återdefinierar ansiktskonturerna genom en lyftande effekt.
  • Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity ger näring åt ömtålig och mogen hud. Den fyller ut djupa rynkor och förbättrar elasticiteten.

Serierna består av dag- och nattcremer som passar olika hudtyper samt serum (inklusive en innovativ Night Peeling & Serum), en ansiktsolja, ögoncremer och CC-cremer. Alla produkter har kliniskt och dermatologiskt visat mycket god effektivitet och hudtolerans.

1 Jämfört med den högmolekylära hyaluronsyran som också används i sammansättningen

Våra kärnvärden

Pionjärer inom hudvård
Pionjärer inom hudvård

Vi erbjuder dermatologisk hudvård för att skydda din hud, hålla den hälsosam och strålande.

Rekommenderad av dermatologer
Rekommenderad av dermatologer

Vi jobbar tillsammans med ledande dermatologer och hudspecialister världen över för att erbjuda innovativa och effektiva hudvårdsprodukter de kan lita på och rekommendera.

Hängivna till innovation
Hängivna till innovation

I över 100 år har vi tillägnat all vår tid till forskning och utveckling inom kunskapen om hud. Vi tror på att ta fram aktiva ingredienser och lugnande formulas med hög hudvänlighet som hjälper dig att leva ditt liv fullt ut, varje dag.