MIN BÄSTA TID ÄR NU

Att åldras är någonting naturligt och vackert. Med åldern växer vår erfarenhet och kunskap och vi känner oss ofta mer trygga i oss själva. 

Våra fina guldambassadörer- Eva, Jackie och Marie - delar med sig av sina reflektioner hur de ser på att bli äldre. 

 

"Jag tycker åren gör mig snyggare"
"The older I get, the more I love myself"
"Jag ser fram emot att bli äldre och klokare"
Eva Jackie Marie

 

 guldhjärta MISSION 

Eucerin som varumärke står för dermatologisk hudvård som gör skillnad. Genom vårt partnerskap med starka, modiga och inspirerande kvinnor vill Eucerin bryta normer och lyfta fram äldre förebilder i vår kommunikation. Vi är stolta över vårt partnerskap med Golden Age Models, en agentur som hyllar och uppmuntrar kvinnor från 50 plus att synas och ta mer plats. 


"Jag har använt Eucerins ansiktsprodukter i minst 15 år"


 

Eva 

Eva blev influenser vid 69. Hon startade sitt Instagram-konto för att inspirera äldre kvinnor att ta mer plats. Hon uppmuntrar till fokus att leva här och nu och våga vara sig själv samtidigt som hon visar hur härligt livet som 70+ kan vara.

 

"Den här hudvårdsrutinen gör jag varje morgon! Min hud blir återfuktad och ansiktet får en fin lyster. Dessutom håller produkterna pigmentfläckar borta så att de knappt syns. Jag känner mig härligt pigg och fräsch."

Eva, 70 år


För Eva är det viktigt att hudtonen ser jämn och lysterrik ut

Morgonrutin för en mer strålande hud


”I love the skin I am in!"


 

Jackie 

Jackie är en självuttalad världsmedborgare, en kvinna, en mamma, en dotter, en syster, en partner och en vän. Hon ser åldrandet som ett privilegium, en gåva endast den lyckligaste får uppleva.

“ In this video you get to see my skincare routine, I love how Eucerin’s golden series makes me and my skin ready to face my day!”

Jackie, 58 år


För Jackie är det viktigt att huden känns spänstig och har en hälsosam lyster.

Morgonrutin för en spänstig och lysterrik hud


”Eucerins guldserie ger min hud var den behöver, en massa fukt och lyster"


Marie Marie är föreläsare och driver en yogastudio tillsammans med sin bästa vän. Hon är mån om att ta hand om kroppen både på ett fysiskt och mentalt plan och vill peppa andra att må så bra som möjligt. Maries positiva inställning till livet gör att hon ser fram emot att bli äldre!

 

"Att ha en hudvårdsrutin som jag kan lita på har blivit allt viktigare för mig då min huds behov har förändrats med tiden. Eucerins guldserie ger min hud vad den behöver, en massa fukt och lyster! I denna rutin visar jag hur jag gör mig redo för min skönhetssömn i 4 enkla steg".

Marie, 50 år


Marie upplever att huden har blivit torr och vill ha produkter som återfuktar på djupet .

Kvällsrutin för en mer återfuktad hud

OM HYALURON-FILLER + ELASTICITY

Hyaluron-Filler+ Elasticity är produktserie som utvecklats för att förse en mogen hud med allt den behöver för att må bra och se välmående ut. Serien hjälper till att:

  • Återställa fuktnivån 
  • Öka hudens spänst  
  • Minska oönskade pigmentfläckar  


Allt du behöver för en mer återfuktad, slät och strålande hud.

 

 

MER LÄSNING OM HUDVÅRD FÖR MOGEN HUD