Abstrakt grön illustration med hjärtan, människor och händer, som representerar kärlek och gemenskap.
HÅLLBARHET

För vårt samhälle:
Social inklusion


På Eucerin hyllar vi huden i all dess mångfald.
Vi är särskilt engagerade i att stödja individer som drabbats av hudsjukdomar.

Inkludering har betydelse

Ett stort antal människor med synliga hudåkommor lider av utanförskap och stigmatisering, vilket innebär psykologiska och känslomässiga påfrestningar. Det är därför vi är fast beslutna att bekämpa stigmatisering och främja social inkludering för individer och grupper i alla åldrar som drabbas av dermatologiska sjukdomar.

Människor som håller ihop sina händer i en cirkel, vilket symboliserar lagarbete.

Eucerins sociala uppdrag

Till 2023 kommer vi att implementera lokala sociala projekt i minst 15 länder för att avsevärt förbättra livskvaliteten för dem som drabbas av hudsjukdomar i alla åldrar.

Dessa projekt syftar till att lindra den psykologiska och känslomässiga bördan av dermatologiska sjukdomar och samtidigt öka patienternas deltagande i samhället, vilket bidrar till FN:s mål för hållbar utveckling - "God hälsa och välbefinnande" samt "Minskad ojämlikhet".Eucerins Ambitioner för 2025

Som en global pionjär inom hudvård, utvärderar vi hela tiden vårt förhållningssätt till hållbarhet. Vi har därför beslutat att sätta en mycket ambitiös agenda för oss själva. Genom våra fyra uttalade mål inom hållbarhet, lovar vi att säkerställa att Eucerin-produkterna du känner till och älskar också formuleras, transporteras och paketeras på ett mer hållbart sätt.