eucerin hudvårdsrutin dermopurifyer

Nyhet! DermoPurifyer
3-stegsrutin


Mot blemmor, glansighet och mörka fläckar efter akne

Eucerin introducerar en revolutionerande 3-stegsrutin inom DermoPurifyer-serien för att motverka de tre vanligaste hudåkommorna för en aknebenägen hud; blemmor, glansighet och mörka fläckar efter akne.

Via testpaneler har vi låtit olika personer prova och utvärdera produkterna i DermoPurifyer-rutinen under 8 veckor. Upptäck hudvårdsrutinen nedan och ta del av vad användarna tyckte om resultatet.

 

DermoPurifyer 3-stegsrutin

Mot blemmor, glansighet och mörka fläckar efter akne.

1 gifRengör huden morgon och kväll med den exfolierande djuprengöringen med Salicylsyra och AHA/BHA/PHA-syrekomplex. 


Applicera därefter vårt trippelverkande serum med Thiamidol som minskar blemmor och mörka fläckar efter akne och ger en långvarig mattande effekt. 


 

3 gifÅterfukta sedan med vår skyddande och oparfymerade dagcreme som motverkar att fläckarna återkommer. Innehåller Licochalcone A som minskar rodnad och irritation.  

 

Resultat?

Resultat
Responsiv Ruta
"Jag är mycket nöjd med hur Eucerins DermoPurifyer-serie dämpat mina mörka fläckar efter akne. Ser absolut resultat efter endast några veckors användning,"
- Maja, 27 år
Maja före och efter
"Produkterna går lätt in i huden och fungerar bra både förebyggande och mot gamla utläkta finnar. Huden känns fräsch och får en jämnare ton."
- Vincent, 16
Vincent före och efter
"Min dotter Ebba kämpade en gång i tiden med sin tonårshud och testade olika varumärken tills hon fann Eucerin. Det förändrade inte bara hennes hud till det bättre utan också hennes självförtroende."
- Åsa, mamma
Ebba och Åsa

Våra kärnvärden

Pionjärer inom hudvård
Pionjärer inom hudvård

Vi erbjuder dermatologisk hudvård för att skydda din hud, hålla den hälsosam och strålande.

Rekommenderad av dermatologer
Rekommenderad av dermatologer

Vi jobbar tillsammans med ledande dermatologer och hudspecialister världen över för att erbjuda innovativa och effektiva hudvårdsprodukter de kan lita på och rekommendera.

Hängivna till innovation
Hängivna till innovation

I över 100 år har vi tillägnat all vår tid till forskning och utveckling inom kunskapen om hud. Vi tror på att ta fram aktiva ingredienser och lugnande formulas med hög hudvänlighet som hjälper dig att leva ditt liv fullt ut, varje dag.