Tre kvinnor som håller Anti-Pigment Skin Perfecting serum som ger lyster och glow

5 tips för att boosta ditt glow

3 min läsning
Visa mer

Slipp trött och glåmig hud:  Här får du våra bästa tips för att boosta din huds glow!

Varför lyster spelar roll

Hud med glow kan ha en positiv effekt på ditt självförtroende.

Att må bra med sin hud och känna sig bekväm ökar ofta ditt välbefinnande och självförtroende - oavsett ålder eller hur mycket make-up man brukar använda. När huden känns trött och glåmig hud kan det påverka ditt mående negativt och göra dig mer stressad eller trött.

Det är därför lyster spelar roll, inte bara som en humörhöjare utan även som ett sätt att låta din naturliga skönhet skina. Hälsosam och återfuktad hud kan vara en perfekt bas för make-up eller bara stötta oss att må bra i vår hud, så hoppa över filter på sociala medier och låt ditt naturliga glow synas.

Hur kan jag få mer lyster?

1. Gör om din hudvårdsrutin till en session i välmående

Att göra din dagliga hudvårdsrutin till en positiv daglig ritual är enkelt med lättapplicerade hudvårdsprodukter.

Ge dig själv lite avslappnande egentid under din hudvårdsrutin på morgonen och ta tiden att rengöra ansiktet, applicera serum, din dagcreme och solskydd. På det sättet får produkterna tillräckligt med tid att absorberas av din hud och du kan slappna av innan du börjar din dag.

2. Unna dig själv en ansiktsmassage hemma.

Att lära sig själv hur man gör en avlsappnande ansiktsmassage hemma är ett effektivt och billigt sätt att höja ditt humör.

Hudvårdsprodukter fungerar bättre om du masserar in dem i huden. På samma gång kan du då mjuka upp dina ansiktsmuskler, minska stress och därmed hjälpa till att ge din hud ett jämnare utseende.

3. Starta dagen med ansiktsyoga

att träna musklerna i ansiktet är precis lika viktigt som att träna kroppen och kräven inga specifika redskap förutom dina egna händer.

Utöver din hudvårdsrutin och ansiktsmassage kan det hjälpa att utföra ett par ansiktsyoga-övningar som en del av morgonrutinen. Likt musklerna i kroppen blir musklerna i ansiktet fastare med träning. Så att aktivt röra musklerna i ansiktet kan förebygga att huden tappar sin volym och får djupa rynkor.

4. Se till att få din skönhetssömn

Att prioritera bra hygien innan du går och lägger dig genom att göra det till en daglig rutin kan ha en positiv effekt på din hud.

Medan du sover reparerar huden dagens påfrestningar orsakade av damm, smuts och UV-strålning från solen, så att din hud ser strålande och vacker ut nästa morgon. Du kan även ge huden extra stöd med en nattcreme skräddarsydd för din hudtyp. Men glöm inte att rengöra ditt ansikte innan du applicerar nattcremen.

5. Njut av mat för strålande, hälsosam hud.

Ibland är det de minsta stegen, som att äta nyttigt, som kan ge den största effekten på lång sikt

Ät grönsaker och färsk frukt varje dag - det är inte bara positivt för din kropp och ditt allmänna välmående utan även för din huds glow. Anledningen är att grönsaker och frukt är fulla av vitaminer, mineraler och andra växtämnen - och de extra färgglada är ofta extra nyttiga.

Men undvik att äta för mycket socker och mättat fett och att dricka för mycket alkohol. Se också till att dricka mycket vätska, drick minst sex glas vatten om dagen.

Vilka hudvårdsprodukter bidrar till glow?

Att behålla sin huds lyster på lång sikt kräver regelbundet underhåll och stöttning mot dagliga stressfaktorer. Att kombinera de fem stegen ovan med rätt hudvårdsprodukter kan hjälpa till med detta.

 

Anti-Pigment Skin Perfecting Serum är designad för att vara din bästa vän för bättre glow. Den bidrar till en jämnare hudton och en naturlig, vacker lyster som hjälper dig att vara ditt bästa jag: så att din strålande hud matchar din glimrande personlighet!

Det nya Anti-Pigment Skin Perfecting Serum hjälper till att boosta hudens natuliga lyster och glow och är lätt att applicera med hjälp av pipetten.
Nya Eucerin Anti-Pigment Skin Perfecting Serum

Relaterade artiklar

Relaterade produkter

Våra kärnvärden

Pionjärer inom hudvård
Pionjärer inom hudvård

Vi erbjuder dermatologisk hudvård för att skydda din hud, hålla den hälsosam och strålande.

Rekommenderad av dermatologer
Rekommenderad av dermatologer

Vi jobbar tillsammans med ledande dermatologer och hudspecialister världen över för att erbjuda innovativa och effektiva hudvårdsprodukter de kan lita på och rekommendera.

Hängivna till innovation
Hängivna till innovation

I över 100 år har vi tillägnat all vår tid till forskning och utveckling inom kunskapen om hud. Vi tror på att ta fram aktiva ingredienser och lugnande formulas med hög hudvänlighet som hjälper dig att leva ditt liv fullt ut, varje dag.