Anti-aging skincare solutions from Eucerin

Skräddarsydda och effektiva anti-agelösningar från Eucerin 

Eucerin Hyaluron-Filler Anpassade och effektiva åldersbekämpande lösningar för ett föryngrat utseende

När huden åldras förändras dess struktur och utseende. De första ålderstecknen i huden är oftast fina linjer och rynkor. När åldersprocessen fortskrider börjar huden bli slapp och vi upplever att den får minskad volym och konturerna blir otydligare. I de mer avancerade stadierna av hudens åldrande ökar rynkorna och blir djupare medan elasticitet, fasthet och lyster minskar.

Eucerin Hyaluron-Filler erbjuder topiska åldersbekämpande lösningar för ett ungdomligare utseende med produkter som anpassats för varje viktigt stadium i hudens åldrandeprocess:

  • Eucerin Hyaluron-Filler bekämpar de första ålderstecknen såsom fina linjer och rynkor. Den fyller ut även de djupaste rynkorna för ett föryngrat utseende.
  • Eucerin Hyaluron-Filler + Volume-Lift motverkar att rynkorna blir djupare och att hudens volym, konturer och fasthet minskar när huden åldras. Den fyller ut djupa rynkor och återdefinierar ansiktskonturerna genom en lyftande effekt.
  • Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity ger näring åt ömtålig och mogen hud. Den fyller ut djupa rynkor och förbättrar elasticiteten.

Serierna består av dag- och nattcremer som passar olika hudtyper samt serum (inklusive en innovativ Night Peeling & Serum), en ansiktsolja, ögoncremer och CC-cremer. Alla produkter har kliniskt och dermatologiskt visat mycket god effektivitet och hudtolerans.

1 Jämfört med den högmolekylära hyaluronsyran som också används i sammansättningen