Skinterviews - Äkta berättelser om hudvård som gör skillnad

Vi på Eucerin har i över 130 år ägnat all vår passion och expertis åt att forska på hur huden fungerar, förändras och reagerar - och vi är stolta över vårt breda utbud av dermatologisk hudvård som faktiskt gör skillnad på riktigt - på både djupet och på ytan.

Vi är så tacksamma över alla berättelser som vi får ta del av från er som använder våra produkter. Här presenterar vi några personer som med sina egna ord, utan manus eller regi, delar med sig av sin relation till sin hud och hur Eucerin har haft en påverkan på deras liv.  Ni är vår inspiration <3

Eva & Lisbeth:

"Jag har det som allra bäst just nu"

Eva & Lisbeth - om livet och att bli äldre

Ta del av ett förtroligt samtal där Eva och Lisbeth ger oss nya perspektiv kring synen på åldrande. Tack för att ni inspirerar oss att njuta av livet!

 

Med åren samlar, liksom vi, även huden på sig erfarenhet och dess behov förändras. Låt huden vara sitt bästa jag med Eucerin Hyaluron-Filler

 

 

Helena:

"Det går inte att beskriva den känslan"

Helena - om hyperpigmentering

Hyperpigmentering, eller pigmentfläckar, är vanligt förekommande och orsakas främst av solexponering. Hör Helena berätta om hur hon kände sig begränsad i livet, men hur hon sen fick tillbaka glädjen och en längtan efter sommaren.

 

Att förebygga och motverka hyperpigmentering för en jämnare och mer strålande hud är möjligt med oslagbara Eucerin Anti-Pigment

 

 

Emilia & Falke:

"Wow, vad är detta för magiskt?"

Emilia & Falke - om att vilja hjälpa sitt barn

Att ha ett litet barn med torr, irriterad och kliande hud påverkar hela familjen. På BVC fick mamma Emilia ett ovärderligt tips som hjälpte lilla Falke att förlänga de goda perioderna hos en atopisk hud.

 

Eucerin AtoControl rekommenderas av BVC-sköterskor och kan användas redan på små bebisar för att lugna och vårda känslig hud.

 

Felicia:

"Nu kan jag vara mig själv"

.

Felicia - om att inte låta akne stoppa dig

Akne är det vanligaste hudproblemet som många drabbas av någon gång under livet och det kan påverka vårt självförtroende och mående. Att få känna sig trygg i sig själv, eftersom alla är fina precis som de är, vill Felicia berätta mer om.

 

Eucerin DermoPurifyer hjälper aknebenägen hud att bli mer balanserad och kan även användas vid medicinsk aknebehandling.

 

Mimmi :

”Man kunde se skillnad från dag till dag”

 

Mimmi - om dramatiken kring hennes stora dag

En olyckshändelse höll på att förstöra en av de största dagarna i livet för Mimmi. Ett värderfullt råd från sjukvården räddade dagen - och har varit en räddare i nöden sedan dess.

Eucerin Aquaphor rekommenderas av dermatologier över hela världen med dess ondliga användningsområden.

 

Jaqueline:

"När min hud mår bra, då mår jag bra”

 

Jaqueline - om hur rosacea påverkar livet

Hudvård kan inte boda en hudsjukdom som rosacea, men det kan hjälpa oss att må bättre och underlätta vardagen. Jaqueline beskriver personligt och fint hur huden kan påverka oss på flera plan.

Eucerin Hypersensitive är en produktserie med minimalistiskt innehåll som lugnar och vårdar hyperkänslig hud.

 

Vi ❤️ att höra ifrån er!

Har Eucerin gjort någon skillnad i ditt liv, för din hud? Fortsätt gärna dela mer er av era positiva upplevelser för att inspirera och kanske även hjälpa andra med liknande erfarenhet.  

Vill du dela med dig? Skriv en produktrecension här på hemsidan, maila oss eller dela ett inlägg på sociala medier med din berättelse. Glöm inte att tagga oss @eucerinsverige

 

  Eucerin on facebook icon

INTERNATIONELLA SKINTERVIEWS

Möt personerna i den internationella kampanjen

I Eucerins internationella skinterviews-kampanj (skin+interviews) , pratade vi med Angelika, Karina, Sarah, Tony, Ruth och Eungyu. Deras hudproblem påverkade deras liv på olika sätt. Nedan tar vi del av berättelserna och ser den livsförändrande effekten dermatologisk hudvård har haft för dem. 

EUCERIN | HUDVÅRD SOM GÖR SKILLNAD

The life changing power of dermatological skincare

 

På Eucerin® har vi tillägnat över 100 år till forskning och utveckling inom hudvård. Vi strävar alltid efter att hitta nya vetenskapliga rön och har som målsättning att utveckla effektiva och kliniskt beprövade lösningar med god hudvänlighet. Vi utvecklar våra produkter för att bevara och förbättra din huds välmående och utseende, med kännbara och synliga resultat. För vi vill kunna säkerställa att din hud, på ett effektivt och skonsamt sätt, skyddas och mår bra – genom hela livet. Upptäck den livsförändrande kraften hos dermatologisk hudvård.

Eucerin Logo Brand Purpose

Våra kärnvärden

Pionjärer inom hudvård
Pionjärer inom hudvård

Vi erbjuder dermatologisk hudvård för att skydda din hud, hålla den hälsosam och strålande.

Rekommenderad av dermatologer
Rekommenderad av dermatologer

Vi jobbar tillsammans med ledande dermatologer och hudspecialister världen över för att erbjuda innovativa och effektiva hudvårdsprodukter de kan lita på och rekommendera.

Hängivna till innovation
Hängivna till innovation

I över 100 år har vi tillägnat all vår tid till forskning och utveckling inom kunskapen om hud. Vi tror på att ta fram aktiva ingredienser och lugnande formulas med hög hudvänlighet som hjälper dig att leva ditt liv fullt ut, varje dag.