Pure Skin Camp: event med fokus på akne och hur livsstil, mat och hudvård kan förbättra aknebenägen hud.

boot camp
Vårt senaste tillskott för att du ska nå ditt mål att få ren hy: Pure Skin Camp.

Ren hy eller akneutbrott – hudens tillstånd beror på en mängd faktorer, däribland dina individuella förutsättningar. Men dina matvanor och din livsstil samt stress och hudvårdsrutiner påverkar också huden. Vi kan hjälpa dig att få en renare hy på lång sikt. Hur? Genom att förse dig med massor av information och bra tips på den här webbsidan och vår helt nya Pure Skin Camp! 

Sabina Deciree om sin kamp mot akne på Pure skin camp med Eucerin.

Pure Skin Camp: Vad var det?

Pure Skin Camp är vår ”bootcamp” för ren hy. Den 11 till 15 juni 2018 träffades 20 toppinfluencers från över 15 länder på Puradies Wellness Hotel nära Salzburg i Österrike för att lära sig hur man bekämpar akne på lång sikt. Fyra välkända experter coachade dessa influencers inom områdena hudvård, kost, mental träning och skönhet för att göra dem redo för ren hy.

Hur får jag veta vad som hände på Pure Skin Camp?

22 influencers från över 15 länder var med på mötet, där alla höll dig uppdaterad om vad de gjode där. Om du vill veta mer kan du bara söka på taggen #pureskincamp på Instagram eller YouTube.

Vilka var de influencers som deltog?

Deltagarna på Pure Skin Camp i Österrike var 22 influencers från över 15 länder. Deras specialiteter handlar om skönhet, träning, livsstil och träning. Fanns det något de hade gemensamt? De kämpar alla med blemmor och akne. Och att de delar sina upplevelser med ett hängivet och lojalt community. 

 1. Vicky Wanka, Tyskland

  Vicky är en tysk mode- och skönhetsbloggerska. Hennes glada och ljusa bilder på Instagram vittnar om hennes stora känsla för mode medan hennes blogg mer handlar om detaljer om hennes favoritprodukter, outfits och tips om skönhet och lycka.

 2. Lily Melrose, Storbritannien

  Denna 26-åring från Brighton är en ärlig modebloggare från England. Hennes videor består av fynd och ärliga vloggar. Det är hennes stora känsla för mode som gör hennes kanal så populär.

 3. InnenAussen, Tyskland

  Karin skriver och lägger upp bilder nästan dagligen med stor passion för de senaste skönhetstrenderna, intressanta fynd och fina inredningsidéer.

 4. Alrisa Maprang K., Thailand

  Den här unga tjejen från Thailand har över en halv miljon följare på Instagram och älskar att dela vackra bilder från sina spännande resor jorden runt med sina följare.

 5. Thanat Lowkhunsombat, Thailand

  Killen med det sympatiska leendet har över 820 000 följare på Instagram och visar sig alltid från en naturlig sida.

 6. MyCrazyMakeup, Spanien

  Som namnet antyder älskar Leticia smink. Andra skönhetsfans kommer att älska hennes YouTube-kanal där hon lägger upp allt från skönhetskap till produktrecensioner.

 7. Camino con allure, Spanien

  Självlärda skönhetsälskaren Camino vet allt om makeup. På sin kanal erbjuder hon olika tutorials, delar med sig av sina favoritprodukter och ger sina fans insiktsfulla tips om hur man kommer bäst till sin rätt. 

 8. Azza Zarour, Mellanöstern

  Azza från Jenin i Palestina är inte bara en tv-personlighet utan även en duktig sångerska och oudspelare. Med sitt stora leende och glada sätt är hon som gjord för ett liv i strålkastarljuset.

 9. Laila Mourad, Dubai

  Laila är en populär YouTuber med över 1,3 miljoner följare. Hon sprider alltid glada och positiva vibbar och hennes kanal ger följarna allt från träningstips till matlagningsvideor, resevloggar och mycket mer.

 10. Katie Snooks, Storbritannien

  Katie är en mode-, skönhets- och livsstilsvloggare från London. Hennes YouTube-kanal innehåller modefynd, frågor och svar samt vloggar varje vecka. Akne har varit ett stort problem för Katie, något hon tar upp i många ärliga och uppriktiga videor på sin kanal.

 

 

 1. Meave Madden, Irland

  Sund, sundare, Meave Madden. Meave är modell, skådespelerska, personlig tränare och bloggerska. Hon delar med sig av allt som handlar om att komma i form på ett ansvarsfullt sätt, från hälsosam kost till intensiva träningspass. Och hon är inte rädd för att prata om sina dåliga huddagar.

 2. La Douce Mélodie, Frankrike

  Marion pluggar mode i Paris och visar upp fynd, vloggar och mycket mer på sin kanal. Hennes rena och sofistikerade stil fångar den typiska franska avslappnade men ändå moderiktiga känslan.

 3. Vanessa Ziletti, Italien

  Vanessa är en originell och sprudlande bloggare och YouTuber. Hennes passion för mode, skönhet, resor och livsstil syns i alla hennes rosafärgade kanaler. Hennes så här gör man-videor ligger alltid rätt i tiden.

 4. Sabina Decirée, Sverige

  Den här glada och livliga svenskan älskar hundar och delar med sig av sitt liv, sin favoritmat, mode- och skönhetsprylar till sina följare.

 5. Lilia Cortés, Mexiko

  Lilia beskriver sig själv som en modegalen skönhetsknarkare och hundälskare. Sedan 2011 har hon varit vloggare på YouTube, där hon ger sina följare fantastiska sminktutorials och skönhetsrecensioner.

 6. The Matte Project, Sydafrika

  TMP startades av Mathahle Stofile, skönhetskonsult och tidigare skönhetsansvarig på Marie Claire i Sydafrika. Projektet strävar efter att erbjuda färgade kvinnor skönhetsråd som är skräddarsydda efter deras behov och önskemål.

 7. Valentina Ballerina, Österrike

  Den unga bloggerskan Valentina skriver och postar inlägg om allt som hon älskar. Några av hennes favoritämnen är god mat, träning, mode, skönhet och resor.

 8. Lepa svaki dan, Serbien

  Tamara Cosic är skönhetskonsult och makeupartist. Hennes filosofi är att man ska följa sin passion. Med sin blogg vill hon ge kvinnor och tjejer självförtroende i utseendet genom att ge bra råd om makeup och hudvård.

 9. Aviana Rahl, Ungern

  Evelin är en ungersk vloggare och kreatör som älskar allt som handlar om makeup och hudvård. Hennes kanal erbjuder allt från makeuptutorials till liveshoppingfynd och favoritvideor samt resevloggar.

 10. Olivia Viggiano, Argentina

  Olivia är inte bara skådespelerska och sångerska, hon är även aktiv på Instagram. Eftersom hon så ofta är i strålkastarljuset vet hon hur hon ska klä och sminka sig även privat.

 11. Sweetladylollipop, Slovakien

  Ivanka har sin blogg Sweet Lady Lollipop som handlar om mode, livsstil, känslor och små saker som följer henne i vardagen.

 12. Veronikamrl, Tjeckien

  On Veronikas är bloggerska. Du hittar artiklar om hennes vardag i Prag och om mode, resor, kosmetika och god mat.

Vilka var coacherna?

Alla fyra coacher är välkända experter inom sina områden och stöttar en holistisk syn på renare hud som baseras på hudvård, kost, motion och allmänt välbefinnande.  

 1. Dr med Markus Reinholz

  Hudläkare med fokus på akne som känner till de olika typerna av akne bättre än någon annan – och exakt hur de ska behandlas.

 2. Anouk Visser

  Utbildad psykolog från Nederländerna som specialiserat sig på beteendeterapi. Hon jobbar som konsult för företag och organisationer där hon hjälper till att skapa hållbara förändringar.

 3. Larn McShane

  Denna australiensiska har många strängar på sin lyra: Larn är bland annat fitness- och hälsotränare, men även kostexpert och professionell tennistränare.

 4. Nina Park

  Nina är en välkänd makeupartist och hårstylist som jobbar mycket internationellt, särskilt med tidningsfotograferingar, tv, reklam, annonser och kändisar.