Återblick: Pure Skin Camp
Lär dig rätt sätt att hantera akne

boot camp

Sabina Deciree om sin kamp mot akne på
Pure skin camp med Eucerin.

Ren njutning i paradiset – vår camp i bilder

I juni samlade vi personer från hela världen till vårt oförglömliga event: Pure Skin Camp. 22 influencers, som alla kämpar med akne, från 17 länder kom till idylliska Puradies Hotel i Leogang i Österrike för en fem dagar lång paus från den hektiska vardagen.

camp

Att uppleva den perfekta rutinen

På campen lärde de sig hur de kan bekämpa akne på effektivast möjliga sätt: genom att bygga upp en ny och bättre rutin som omfattar allt från hudvård till motion, kost och övningar för mental hälsa. Deltagarna guidades av professionella experter och fick fördjupa sig i sina nya rutiner tillsammans och dela med sig av upplevelsen till varandra. Och nu kan vi dela med oss av vad de lärde sig till dig:

Akne kan bekämpas både från utsidan och från insidan. Även om rätt makeup och våra hudprodukter i Dermopure-serien kan hjälpa dig att motverka akne och blemmor från utsidan, så kan även kost, motion och mental träning underlätta genom att skapa förutsättningar för huden från insidan. Till syvende och sist är det bästa du kan göra för dig själv och din hud att integrera alla dessa delar i din rutin. Våra experter dr Markus Reinholz, Larn McShane, Anouk Visser, Gijs van Amerongen och Nina Park delar med sig av 10 tips om hur man effektivt bekämpar akne. 

Obs! Dessa tips ersätter inte ett läkarbesök.

Hudens hemligheter – dessa produkter har godkänts av influencers

Den perfekta hudvårdsrutinen mot akne avgörs av din hudtyp. Men ordentlig rengöring och fuktgivande produkter som lugnar huden efteråt är avgörande för alla skönhetsrutiner. Före och under campen hade deltagarna möjlighet att använda våra Dermopure-produkter. Titta på videon nedan för att se deras favoriter:

Är du intresserad av de Dermopure-produkter som nämns ovan? Läs mer om våra influencers favoriter genom att klicka på produkterna nedan:

Omdefiniera skönhetskonceptet

Akne definierar eller kontrollerar dig inte. Det var en av de viktigaste sakerna som deltagarna i campen kunde ta med sig från Pure Skin Camp. Vi satte oss ner med dem för att prata om deras historia med akne, vad de gillade med campen och hur Pure Skin Camp har hjälpt dem att se livet på ett nytt sätt.

Prenumera på vårt nyhetsbrev

Du vill väl inte missa vad som händer i Eucerins härliga hudvärld. Fyll i och skicka in dina uppgifter nedan för att bli först att få de senaste nyheterna från Eucerin:

  • Läs om och testa våra nya produkter
  • Delta i tävlingar
  • Få senaste nyheterna inom hudvård
  • Få professionella hudvårdstips
  • Ta del av erbjudanden och kampanjer
  • Och mycket mer!