• 1/6
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6
 • 5/6
 • 6/6
 • 1/6
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6
 • 5/6
 • 6/6

AntiRedness Soothing Care

3.8
30 omdömen
Ansiktscreme för hyperkänslig hud
Lugnar rodnad och minimerar irritation
Med de aktiva ämnena SymSitive och Licochalcone A

Lugnande och dämpande ansiktscreme för hyperkänslig hud

En återfuktande ansiktscreme som minskar och lindrar rodnad, irritation och sveda omedelbart och förhindrar rodnad långsiktigt.

Cremen har en lugnande anti-stickande och anti-irriterande effekt på huden, tack vare de aktiva ingredienserna: SymSitive* som är speciellt framtagen för hyperkänslig hud och lakritsrotextrakt som dämpar rodnad effektivt. Formulan hjälper även till att reducera stramhet dygnet runt och förbättrar hudens tillstånd.

 

EAN 4005800108440

Produktinformation

Eucerins produkter som är anpassade för hyperkänslig hud – UltraSensitive och AntiRedness– erbjuder en helhetslösning för hudvård där alla tre tecknen i den hyperkänsliga hudtriangeln hanteras:

 • en försvagad hudbarriär
 • överreaktiva sensoriska fibrer i epidermis 
 • rodnad, som ofta beror på inflammation.

AntiRedness Soothing Care är särskilt utvecklad för hyperkänslig hud och hud med benägenhet för rodnad och synliga blodkärl.

När den appliceras två gånger om dagen efter rengöring i ansiktet, på halsen och dekolletaget ger den omedelbar och långvarig hudkomfort och lugnar effektivt rodnad, samtidigt som den skyddar huden och minimerar irritationen över tid.

Produktens formula kombinerar två aktiva ingredienser:

 • SymSitive är en innovativ aktiv ingrediens som verkar som en känslighetsreglerare direkt vid källan till överreaktiviteten. Den lugnar de obehagliga förnimmelserna och ökar toleransen hos den hyperkänsliga huden. 
 • Licochalcone A är en naturlig ingrediens som utvinns ur roten av glycyrrhiza inflata. Den motverkar både inflammationer och är en antioxidant och minskar därför rodnad och lugnar irritation.

För hyperkänslig hud är det extra viktigt att skydda hudbarriären och därför är AntiRedness Soothing Care en ren formel, där endast ett begränsat antal ingredienser används. Dessutom har förpackningen utformats för att minimera kontaminering och oxidering med hjälp av ett system med dubbla ventiler.

Förpackning som motverkar kontaminering

Alla produkter i Eucerins sortiment för hyperkänslig hud använder förpackningar som motverkar kontaminering för att skydda formlerna från orenheter och oxidering. Den här förpackningen har fokus på tre riskområden: ventilerna, anslutningarna mellan komponenterna och dispenserns funktionalitet. Ventilerna har steriliserande filter, anslutningarna är ultrasvetsade för att vara täta och dispensern har en mycket tät packning.

Dermatologiska studier

Kliniska och dermatologiska studier visar på god hudvänlighet och utmärkt effekt på hyperkänslig hud.

Effekten hos AntiRedness Soothing Care utvärderades i kliniska studier* bland 55 kvinnor (19–60 år) med hyperkänslig hud eller hud med benägenhet för rodnad/synliga blodkärl.

Produkten applicerades två gånger om dagen under 4 veckor på den ena halvan av testdeltagarnas ansikten.

 

*In Vivo
Före
Efter två veckor

Det viktigaste resultatet från studien:

 • Synbart lugnande av rodnad.

Produktegenskaper

 • hög tolerabilitet
 • perfekt makeupbas
 • täpper inte till porerna
 • fri från konserveringsmedel
 • parabenfri
 • paraffinfri
 • parfymfri
 • alkoholfri
 • fri från färgämnen
 • utan emulgeringsmedel

Användning

Attention

AntiRedness Soothing Care är en ”ren” formel, vilket innebär att den endast innehåller ett begränsat antal ingredienser och är fri från konserveringsmedel (inklusive parabener), paraffiner, parfymer och alkohol.

Användning

 • För intensiv fuktgivning, omedelbar och långvarig lugnad av rodnad och återställning av hudens välmående:  applicera varje dag på morgonen och/eller kvällen på väl rengjort ansikte, hals och dekolletage.

Din dagliga hudvårdsrutin

1. Rengör

Rengör ansiktet med en mild rengöringslotion.

Läs mer

2. Återfukta

Applicera AntiRedness Soothing Care varje dag på morgonen och/eller kvällen.

Läs mer

Tänk på att

Använd ytterligare solskydd med en hög SPF om huden kommer att exponeras för solen.

Att tänka på

Använd AntiRedness Soothing Care om...

Du har hyperkänslig hud med benägenhet för rodnad eller synliga blodkärl

och vill ha omedelbar, långvarig hudkomfort och minskad rodnad.

Prova en annan Eucerin-produkt om…

Du har hyperkänslig hud med benägenhet för synliga blodkärl och vill  få en omedelbart utjämnad hudton. Prova då AntiRedness Concealing Day Care SPF 30.

Du har hyperkänslig hud med benägenhet för rodnad och vill ha en ansiktcreme med SPF. Använd då AntiRedness Concealing Day Care SPF 30

Du har hyperkänslig och torr hud men inte besväras av rodnad. Om så är fallet kan du prova UltraSensitive Soothing Care Dry Skin.

Du har hyperkänslig och normal/blandad hud utan rodnad prova UltraSensitive Soothing Care Normal/Combination Skin.

Du har torr, irriterad, kliande hud som behöver omedelbart lugnande. Prova AtoControl Acute Care Cream.

Du har torr, irriterad, kliande hud och vill ha en ansiktscreme anpassad för din huds behov. Prova AtoControl Face Care.

Ingredienser

Så här fungerar produktens formula

Eftersom överkänslig hud normalt har en försvagad hudbarriär är den mer benägen att drabbas av irritationer och de överreaktiva sensoriska fibrerna i huden aktiveras lätt av stressfaktorer. Formelns renhet och dess förpackning som motverkar kontaminering hjälper till att minimera intolerans eller alleriska reaktioner. 

När huden är känslig reagerar de sensoriska fibrerna i epidermis snabbare och mycket kraftfullare än hos normal hud, vilket utlöser obehagliga förnimmelser i huden. SymSitive* är den första aktiva ingrediensen som reglerar aktiveringen av de sensoriska fibrerna i huden och lugnar mycket känslig hud samt ger omedelbar lindring. Eftersom de sensoriska fibrerna i huden är mindre irriterade överreagerar de inte på stressfaktorer. Över tid höjs den överkänsliga hudens toleranströskel och den lugnas. 

Licochalcone A är en naturlig antioxidant och inflammationsmotverkande ingrediens som snabbt lugnar hudirritationer och synbart minskar rodnad. Den lugnar hudrodnad och UV-erytem, samtidigt som cellernas stresskydd ökar.

 

* =reg. varumärke som tillhör Symrise AG, Tyskland

Vanliga frågor (1)

3.8
av 30 omdömen*
17
5
0
1
7
 • hej 2023-08-07
  Så bra
  Har börjat vara väldigt röd i mitt ansikte, troligtvis att jag har förstört min hudbarriär på nått sätt och vis. Men den här krämen hjälper verkligen, är fortfarande lite smått röd/rosa i ansiktet men inte som förut. Har alltid haft perfekt hy innan och hoppas verkligen att desto längre tid jag använder krämen desto närmare kommer jag den perfekta huden som jag hade förut

  Felicia

  Hej Felicia!

  Tusen tack för de fina orden, och vi är så glada att den här cremen kunde hjälpa dig.

 • Mathias Täby 79 2023-02-17
  Så snabb effekt, helt chockat
  Jag köpte den här produkten för några dagar sedan för att få bukt med mina röda och torra ställen runt ögonbryn och näsan. Har testat Cliniques produkter men dem gav inte mycket lindring. Jag har använd den här produkten nu i 2 dygn och ser redan tydliga skillnader i huden och förbättring av mina rodnader. Helt chockat, så snabb effekt hade jag inte förväntat mig.

  Annsofi

  Hej Mathias!

  Vad glada vi blir att den här produkten fungerade så bra för dig – och tack för att du delar med dig av din erfarenhet!

 • Greta 2022-07-02
  Bra kräm
  Krämen är fuktgivande och mild mot torra områden. Den dämpar det röda i huden bra. En fråga: Kan man använda denna kräm på den känsliga huden kring ögonen?
 • Visa fler

Produkter som kan intressera dig

Mer läsning om hudvård för hyperkänslig hud

Våra kärnvärden

Pionjärer inom hudvård
Pionjärer inom hudvård

Vi erbjuder dermatologisk hudvård för att skydda din hud, hålla den hälsosam och strålande.

Rekommenderad av dermatologer
Rekommenderad av dermatologer

Vi jobbar tillsammans med ledande dermatologer och hudspecialister världen över för att erbjuda innovativa och effektiva hudvårdsprodukter de kan lita på och rekommendera.

Hängivna till innovation
Hängivna till innovation

I över 100 år har vi tillägnat all vår tid till forskning och utveckling inom kunskapen om hud. Vi tror på att ta fram aktiva ingredienser och lugnande formulas med hög hudvänlighet som hjälper dig att leva ditt liv fullt ut, varje dag.