Ansök till vår testpanel
MÖRKA FLÄCKAR EFTER AKNE?

ANSÖK TILL VÅR TESTPANEL!

Vem söker vi?

Nu söker vi dig som har mörka fläckar och märken på huden i ansiktet efter akne (även kallat postinflammatorisk hyperpigmentering eller PIH) till vår testpanel. Är du den vi söker?

 

Under 8 veckor, med start i början av 2023. kommer 15 utvalda deltagare testa och utvärdera produkter från vår serie DermoPurifyer som är framtagna specifikt för att reducera och förebygga PIH i en särskild morgon- och kvällsrutin.

 

 

Uppdatering 8 dec 2022: Ansökningsperioden är nu avslutad. De personer som väljs ut att gå vidare i processen kommer att kontaktas via mail innan årsskiftet.

 

 

 

 Hälsningar från vännerna på Eucerin

Om den här kampanjen

Vad är postinflammatorisk hyperpigmentering (PIH)?

PIH är vanligt förekommande hos personer med akne och kan uppstå i ansiktet och på kroppen. Det framträder som mörka fläckar på huden och kan variera i färg från rosa och röd till svart eller brun, beroende på hudton och hur djupt de ligger.

 

Den bakomliggande orsaken är ökad melaninproduktion, som ofta sker i samband med läkning av inflammation eller skada i huden. PIH kan försvinna av sig själv, men besvären finns ofta kvar i flera månader eller år och kan förvärras av solen, som ofta gör fläckarna mörkare och förlänger tiden det tar för dem att blekna.

 

 

Vilka produkter får jag testa?

Vår hudvårdsserie för oljig och aknebenägen hud heter DermoPurifyer Oil Control och de som blir utvalda att delta i den här testpanelen kommer dagligen få genomföra en morgon- och en kvällsrutin innehållande tre produkter vardera.

Rutinerna består av två produkter som är framtagna specifikt för att motverka och reducera PIH: ett  trippelverkande serum, DermoPurifyer Triple Effect Serum, och en mattgörande dagcreme, DermoPurifyer Protective Fluid SPF 30.

Testpanelsdeltagarna kommer även få hem en, uppdaterad, ännu ej lanserad rengöringsprodukt; DermoPurifyer Cleansing Gel samt en lugnande, återfuktande creme för kvällsrutinen eftersom det är viktigt att testa en hel hudvårdsrutin under 8 veckor.

Du som blir utvald till testpanelen kommer självklart få mer detaljerad information om produkterna och din nya hudvårdsrutin innan testperioden börjar.

Hur går urvalsprocessen till och hur ansöker jag?

Rekryteringskampanjen kommer pågå mellan den 17 november - 4 december 2022.

Kandidaterna vi söker:

  • Är 18 år+
  • Har verifierad PIH dvs mörka fläckar efter akne i ansiktsområdet
  • Genomgår ingen medicinsk aknebehandling under testperioden
  • Har möjlighet att testa produkterna två gånger per dag, varje dag under testperioden
  • Har möjlighet att dokumentera resultaten (bild & film/video) vid 3 tillfällen. före - under - efter.

 

Du som vill anmäla ditt intresse för att delta fyller i formuläret nedan, besvarar frågorna och skickar in.

Därefter kommer vi att gå igenom ansökningarna för att hitta de kandidater som kvalificerat sig till att gå vidare i processen. I nästa steg kontaktas dessa personer och vi kan i detta steg kommat att be om ytterligare material (t ex bilder och rörligt material) i syfte att kunna verifiera lämplighet.

I sista steget så väljs de 15 personer som bedöms vara de mest lämpliga kandidaterna ut. Dessa kontaktas sedan för kontraktsskrivning, för att få detaljerade testinstruktioner samt för insamling av adressuppgifter dit produkterna ska skickas. Därefter startar testperioden.

 

Vad innebär det att vara med i vår testpanel?

Om du blir utvald får du hem ett kit med testprodukter att utvärdera under 8 veckor (värde ca 1000 kr). 

 

Det kommer vara viktigt att du använder produkterna, varje dag och enligt angivna instruktioner samt att du inte genomgår en aknebehandling under tiden du deltar.Du kommer att få skicka in bilder och videoklipp vid 3 tillfällen:

  • innan behandlingen startar
  • efter 4 veckor
  • på slutresultatet efter 8 veckor 

 

Efter testperioden kommer du att få besvara ett antal frågor via mejl.  Om du blir nöjd med ditt resultat kan vi komma att vilja använda exempelvis före- och efterbilder i vår marknadsföring i egna kanaler.

Förutom produkterna som ingår i testetkitet så kommer deltagarna i testpanelen att få ersättning, 2 000 kr samt en goodiebag med Eucerin-produkter värda ca 1 400 kr efter genomförd testpanel.

Ett avtal skrivs med samtliga deltagare i testpanelen där ovan punkter specificeras. Se fullständiga deltagarvillkor för ansökan och urvalsprocess här.

Ansökan till testpanelen är öppen för personer 18 år+. 15 deltagare med hudtillstånd PIH kommer att väljas ut. Rektryteringskampanjen pågår t om den 4/12 2022. Fullständiga villkor för ansökan och urvalsprocess finns här.

LÄSNING OM HUDVÅRD FÖR AKNEBENÄGEN HUD

DERMOPURIFYER

PRODUKTER SOM GÖR SKILLNAD FÖR AKNEBENÄGEN HUD

Våra kärnvärden

Pionjärer inom hudvård
Pionjärer inom hudvård

Vi erbjuder dermatologisk hudvård för att skydda din hud, hålla den hälsosam och strålande.

Rekommenderad av dermatologer
Rekommenderad av dermatologer

Vi jobbar tillsammans med ledande dermatologer och hudspecialister världen över för att erbjuda innovativa och effektiva hudvårdsprodukter de kan lita på och rekommendera.

Hängivna till innovation
Hängivna till innovation

I över 100 år har vi tillägnat all vår tid till forskning och utveckling inom kunskapen om hud. Vi tror på att ta fram aktiva ingredienser och lugnande formulas med hög hudvänlighet som hjälper dig att leva ditt liv fullt ut, varje dag.