Kvinna som lutar armbågen mot knät

Vår filosofi för dermatologisk hudvård

Med över 100 års erfarenhet inom hudvård, genom nära samarbete med hudläkare och genom användandet av avancerad teknologisk expertis, erbjuder Eucerin olika produkter anpassade för individuella behov och hudtillstånd – för att säkerställa att huden får den allra bästa vården.

Alla Eucerinprodukter ska lösa ett problem och hjälpa huden att reparera sig själv. Vi använder enbart ett begränsat och noga utvalt antal ingredienser för att reducera risken för allergier och reaktioner. Eucerin skapar trygga och effektiva produkter som är speciellt utvecklade för den känsliga huden.

Eucerin är hudvårdsmärket som rekommenderas av dermatologer och som grundar sig på ärlig hudforskning. Våra produkter vårdar och återställer hudens hälsa och ger dig frisk hud med lyster.

Eucerin är 100 års innovativ hudforskning

Genom att samarbeta med dermatologer och använda avancerad teknologisk expertis kan Eucerin garantera tillförlitliga och mycket effektiva produktinnovationer som uppfyller högsta dermatologiska standard.
Genom att välja aktiva ingredienser och kräva kliniska bevis har Eucerin blivit synonymt med hög produktkvalitet och en kombination av effektivitet och överlägsen skonsamhet.
Med över 100 års erfarenhet inom hudvård, strävar vi efter att erbjuda produkter för just dina individuella behov. Eucerin® ger synligt friskare hud med lyster och är det enda märke som står för HUDVÅRD SOM SYNS.

Läs mer om Beiersdorfs arbete med hållbarhet.

 

 

Beiersdorf Research Center
Beiersdorf Research Center i Hamburg, Tyskland.

Prenumera på vårt nyhetsbrev

Du vill väl inte missa vad som händer i Eucerins härliga hudvärld. Fyll i och skicka in dina uppgifter nedan för att bli först att få de senaste nyheterna från Eucerin:

  • Läs om och testa våra nya produkter
  • Delta i tävlingar
  • Få senaste nyheterna inom hudvård
  • Få professionella hudvårdstips
  • Ta del av erbjudanden och kampanjer
  • Och mycket mer!

 

KONTAKTA EUCERIN

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar runt våra produkter
Skicka meddelande

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna om Eucerin
Prenumerera