Sun

Eucerin och miljön – omsorg om planeten på hudens villkor

Eucerin sätter alltid hudens välmående i första rummet, och det går hand i hand med ett hållbart miljöarbete. För mår inte vår planet bra, kommer vår hud inte att göra det heller. Vi arbetar konsekvent med miljö- och hållbarhetsfrågor och analyserar kontinuerligt nya rön och rapporter för att säkerställa att utvecklingen av våra produkter inte skadar miljön – varken på kort eller lång sikt. 

Ren miljö påverkar huden

För oss på Eucerin kommer huden alltid i först hand. I mer än 100 år har vi forskat på hud och letat efter de bästa, säkraste och mest effektiva hudvårdsformlerna. Som en av de ledande experterna inom hudvård med de mest avancerade hudforskningscentren är vi hängivna mänskligheten och den mänskliga hudens naturliga hälsa och skönhet. Att ta hand om miljön är en logisk följd av vårt engagemang för säker, mild och effektiv hudvård.

Läs mer button arrow forward

skog grodperspektiv

Hållbar hudvård

Att ta hand om vår hud innebär även att ta hand om världen runt oss. För allt som påverkar vår planet kommer också att påverka oss, vår hälsa och vår hud. Precis som Eucerin respekterar människohudens naturliga balans, respekterar vi naturen själv. Därför är vi engagerade i hållbarhet vid varje steg. Att skapa den säkraste, mest effektiva och hållbara hudvården är en resa. Vi tror på kontinuerlig förbättring. Därför tar vi steg mot verkligt hållbar hudinnovation i allt vi gör - från våra formler till hur vi producerar och paketerar vår hudvård och ännu mer.

Läs mer button arrow forward

skog grodperspektiv

Våra internationella samarbeten

Vi älskar det faktum att våra produkter stöttar liv överallt runt om i världen. Vi är samtidigt medvetna om det ansvar som följer med det. Denna medvetenhet är kärnan i allt vi gör och den driver våra övertygelser och våra värderingar.

Läs mer button arrow forward

skog grodperspektiv

KONTAKTA EUCERIN

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar runt våra produkter
Skicka meddelande

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna om Eucerin
Prenumerera