SPF 30
 • 1/6 AntiRedness Concealing Day Tinted SPF 30
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6
 • 5/6
 • 6/6
 • 1/6 AntiRedness Concealing Day Tinted SPF 30
 • 2/6
 • 3/6
 • 4/6
 • 5/6
 • 6/6

AntiRedness Concealing Day Tinted SPF 30

4.1
54 omdömen
För hyperkänslig hud och benägenhet för synliga blodkärl och rodnad
Lugnar huden och ökar dess tolerans
Minskar rodnad och lugnar irritation

Dagcreme som täcker rodnad

En dagcreme för hyperkänslig hud som dämpar rodnad effektivt med lakritsrotextrakt och neutraliserar samtidigt rodnad med ett grönt täckande pigment.

Den aktiva ingrediensen SymSitive* är speciellt framtagen för hyperkänslig hud och lugnar huden omedelbart. Absorberas snabbt och ger lyster till huden. Med en hög solskyddsfaktor SPF30 skyddas huden från solens skadliga strålar och från förtidigt åldrande. Dagcremen kan användas som bas under make-up.

 

*reg.varumärke som tillhör Symrise AG, Tyskland

 

EAN 4005800108433

Produktinformation

Eucerin för hyperkänslig hud består av UltraSensitive och AntiRedness. När Eucerin utvecklade det här sortimentet använde man ett helhetsperspektiv på hudvården, där man hittade sätt att hantera varje tecken på den hyperkänsliga hudtriangeln: en försvagad hudbarriär, överreaktiva sensoriska fibrer i epidermis och rodnad hos huden, som ofta beror på inflammation.

AntiRedness Concealing Day Tinted SPF 30 är särskilt utvecklad för hyperkänslig hud och benägenhet för synliga blodkärl samt rodnad. När den appliceras efter rengöring lugnar den omedelbart irritation och döljer synbar rodnad. Denna innovativa formel kombinerar två aktiva ingredienser – SymSitive* och Licochalcone A.

SymSitive* fungerar effektivt som en känslighetsreglerare direkt vid överreaktivitetens källa och lugnar omedelbart huden och ökar dess tolerans. Licochalcone A, den aktiva komponent som utvinns ur roten av glycyrrhiza inflata, minskar rodnad och lugnar irritation.

Förutom de två aktiva ingredienserna innehåller cremen också gröna pigment som täcker och neutraliserar hud med rodnad, vilket omedelbart ger en jämn hud. 

AntiRedness Concealing Day Care SPF 30 har visat sig lugna de obehagliga förnimmelser som är vanliga hos hyperkänslig hud samt täcka rodnad, skydda hudbarriären och lugna irritation.

För att minimera risken för intolerans eller allergiska reaktioner är formeln ”ren”, samtidigt som förpackningen har utformats för att skydda produkten mot kontaminering med hjälp av ett system med dubbla ventiler. 

För att ytterligare skydda huden under dagen har den här cremen SPF 30- och UVA-skydd.

* =reg. varumärke som tillhör Symrise AG, Tyskland

Neutraliserande färg

AntiRedness Concealing Day Tinted SPF 30 innehåller gröna neutraliserande pigment som omedelbart döljer förekomsten av rodnad och ger en hud med jämn ton.

Förpackning som motverkar kontaminering

Alla produkter i Eucerins sortiment för hyperkänslig hud använder förpackningar som motverkar kontaminering för att skydda formlerna från orenheter och oxidering. Den här förpackningen har fokus på tre riskområden: ventilerna, anslutningarna mellan komponenterna och dispenserns funktionalitet. Ventilerna har steriliserande filter, anslutningarna är ultrasvetsade för att vara täta och dispensern har en mycket tät packning.

Kliniska studier

Kliniska och dermatologiska studier visar på god hudvänlighet och utmärkt effekt på hyperkänslig hud och hud med benägenhet för synliga blodkärl och rodnad. 

Effekten hos AntiRedness Concealing Day Tinted SPF 30 utvärderades i kliniska studier* bland 55 kvinnor (22–60 år) med hyperkänslig hud eller hud med benägenhet till synliga blodkärl och rodnad. Produkten applicerades två gånger om dagen under 4 veckor i en studieutformning där ansiktet delades upp i två delar. 

 

*In Vivo
Före
Efter två veckor

Huvudresultat

 • Synbart lugnande av rodnad

Egenskaper

 • hög tolerabilitet
 • tonad
 • perfekt makeupbas
 • täpper inte till porerna
 • fri från konserveringsmedel
 • parabenfri
 • paraffinfri
 • parfymfri
 • utan alkohol
 • SPF30
 • UVA- och UVB-skydd

Användning

AntiRedness Concealing Day Care SPF 30 är en ”ren” formel, vilket innebär att den endast innehåller ett begränsat antal ingredienser och är fri från konserveringsmedel (inklusive parabener), paraffiner, parfymer och alkohol.

Användning

 • Applicera varje dag i väl rengjort ansikte genom att försiktigt massera in den i huden. 
 • Gröna neutraliserande pigment hjälper omedelbart till att dölja förekomsten av rodnad och ger en hud med jämn ton.

Din dagliga hudvårdsrutin

1. Rengör

Rengör ansiktet med DermoPurifyer Cleansing Gel.

 
Läs mer

2. Återfukta

På morgonen: Massera försiktigt in AntiRedness Concealing Day Tinted SPF 30 i huden. Synbart röda områden kan kräva att mer av produkten appliceras.

På kvällen: Använd AntiRedness Soothing Care.

Läs mer

Att tänka på

Använd AntiRedness Concealing Day Care SPF 30 om...

Du har hyperkänslig hud eller hud med benägenhet för synliga blodkärl och rodnad

och vill ha en jämnare hudton.

Du har hyperkänslig hud eller hud med benägenhet för synliga blodkärl och rodnad

och behöver solskydd.

Prova en annan Eucerin-produkt om…

Du har hyperkänslig hud, men inte besväras av rodnad.

Om så är fallet kan du prova UltraSensitive Soothing Care Dry skin eller UltraSensitive Soothing Care Normal to combination skin.

 

Du har hyperkänslig hud eller hud med benägenhet för synliga blodkärl och rodnad

men inte behöver solskydd. Prova AntiRedness Soothing Care.

 

Du har hyperkänslig hud eller hud med benägenhet för synliga blodkärl och rodnad

men behöver inte en täckande produkt. Prova AntiRedness Soothing Care.

 

Du har torr, irriterad och kliande hud i ansiktet.

Prova AtoControl Face Care.

Ingredienser

Hur fungerar det?

Eftersom överkänslig hud normalt har en försvagad hudbarriär är den mer benägen att drabbas av irritationer och de överreaktiva sensoriska fibrerna i huden aktiveras lätt av stressfaktorer. Formelns renhet och dess förpackning som motverkar kontaminering hjälper till att minimera intolerans eller alleriska reaktioner. 

När huden är känslig reagerar de sensoriska fibrerna i epidermis snabbare och mycket kraftfullare än hos normal hud, vilket utlöser obehagliga förnimmelser i huden. SymSitive* är den första aktiva ingrediensen som reglerar aktiveringen av de sensoriska fibrerna i huden och lugnar mycket känslig hud samt ger omedelbar effekt. Eftersom de sensoriska fibrerna i huden är mindre irriterade överreagerar de inte på stressfaktorer. Över tid höjs den överkänsliga hudens toleranströskel och den lugnas. 

Licochalcone A är en naturlig antioxidant och inflammationsmotverkande ingrediens som snabbt lugnar hudirritationer och synbart minskar rodnad. Den lugnar hudrodnad och UV-erytem, samtidigt som cellernas stresskydd ökar.

* =reg. varumärke som tillhör Symrise AG, Tyskland

Vanliga frågor (2)

4.1
av 54 omdömen*
31
7
10
1
5
 • Roberto 2024-02-04
  En fråga
  Hej, jag använder just nu Eucerin Anti-Redness men den som inte har SPF 25. Jag tänker köpa den här, men jag undrar om det hade passat för ljus brun hudfärg eftersom färgen på krämen är grön.

  Charlotte

  Hej Roberto!

  Ja, den ska funka på alla hudtoner för att dämpa rodnad. Det gröna ska inte inverka på övrig färgton. Lycka till!

 • Emma 2023-12-27
  Fråga
  Kan man använda denna produkt som gravid?

  Jaana

  Hej Emma! Ja, alla Eucerins produkter går att använda när man är gravid. Varma hälsningar!

 • Fråga 2023-09-01
  Fråga
  Kan man använda ett niacinamide serum innan man applicerar produkten?

  Susanne

  Hej!

  Ja det borde inte vara några problem med själva ämnet, men eftersom vi inte vet vad det kan vara för andra ingredienser i serumet så rekommenderar vi att du testar på ett litet område först för att se hur din hud reagerar. Lycka till!

 • Visa fler

Produkter som kan intressera dig

Våra kärnvärden

Pionjärer inom hudvård
Pionjärer inom hudvård

Vi erbjuder dermatologisk hudvård för att skydda din hud, hålla den hälsosam och strålande.

Rekommenderad av dermatologer
Rekommenderad av dermatologer

Vi jobbar tillsammans med ledande dermatologer och hudspecialister världen över för att erbjuda innovativa och effektiva hudvårdsprodukter de kan lita på och rekommendera.

Hängivna till innovation
Hängivna till innovation

I över 100 år har vi tillägnat all vår tid till forskning och utveckling inom kunskapen om hud. Vi tror på att ta fram aktiva ingredienser och lugnande formulas med hög hudvänlighet som hjälper dig att leva ditt liv fullt ut, varje dag.