Nytt hudtest online Inom kort till Eucerin

LYSSNA BÄTTRE PÅ DIN HUD

Ju mer kunskap du har om huden, desto bättre omvårdnad kan du ge den. För att hjälpa dig att känna igen symtom och olika hudåkommor har Eucerin därför utvecklat ett avancerat nätbaserat hudtest. Testet kommer inom kort. Under tiden finns massor med information på Eucerins webbplats som du kan läsa, om tecken och symtom, bidragande faktorer samt eventuella behandlingar av en rad olika hudtillstånd. Klicka på tillhörande länk om du vill veta mer om: aknebenägen hud, åldrande hud, atopisk dermatit, torr hud, problem i hår och hårbotten, känslig hud, solskydd, svettning eller ojämn hudton.

FÅ REDA PÅ DET FÖRST

I det nätbaserade hudtestet som snart lanseras finns många nya funktioner som hjälper dig att lyssna bättre på din hud. Det erbjuder dig en skräddarsydd hudvårdslösning, som inbegriper förslag på produkter, underbyggande kunskap och en rekommenderad serieöverskridande daglig hudvårdsrutin. Du kan till och med ta del av en personlig hudvårdstjänst som är gratis. Det kan hända att det redan finns ett hudtest på den lokala, landsspecifika webbplatsen. I sådana fall kan du använda det tills den nya versionen är tillgänglig. Du kan även skriva upp dig på en e-postlista så att du får reda på det först när det nya onlinetestet är tillgängligt. Besök den lokala webbplatsen för ditt land.

Prenumera på vårt nyhetsbrev

Du vill väl inte missa vad som händer i Eucerins härliga hudvärld. Fyll i och skicka in dina uppgifter nedan för att bli först att få de senaste nyheterna från Eucerin:

  • Läs om och testa våra nya produkter
  • Delta i tävlingar
  • Få senaste nyheterna inom hudvård
  • Få professionella hudvårdstips
  • Ta del av erbjudanden och kampanjer
  • Och mycket mer!

 

KONTAKTA EUCERIN

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar runt våra produkter
Skicka meddelande

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna om Eucerin
Prenumerera