NYHET: Eucerin HYALURON-FILLER CC Cream Helt ny kombination av CC Cream och aktiv anti-age från Eucerin

Eucerin tar ett nytt innovativt steg när de nu utökar sin anti-ageserie Hyaluron-Filler med en dermokosmetiskt framtagen CC Cream. Två mjukt tonade dagcremer kombinerar en effektiv anti-rynkeffekt med de utjämnande, vårdande och täckande egenskaperna hos en CC Cream.

CC Cream står för ”Colour Correction cream” och precis som namnet antyder är syftet att jämna ut hudtonen genom att till exempel dölja röda partier eller pigmentfläckar, samt ge huden fin lyster och fukt. Trenden började i Tyskland när man utvecklade en creme avsedd för patienter att använda efter operationer då huden är mycket känslig. När cremen nådde den asiatiska marknaden började den användas som skönhetsprodukt eftersom att den erbjöd ett naturligt sätt att få en jämnare hudton. Eucerins serie Hyaluron-Filler har varit en storsäljare på apotek sedan 2011. Nu utökas sortimentet med den första CC Creamen med anti-ageeffekt på apotek.

Avancerad teknik motverkar rynkor

Förutom egenskaperna hos en CC Cream innehåller Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream naturliga halter av hyaluronsyra. Eucerins unika kombination av korta och långa kedjor av hyaluronsyra, som tränger olika djupt in i huden, är inriktade på flera olika typer av rynkor och behandlar allt från fina linjer till djupa rynkor. Därutöver innehåller produkten det bioaktiva ämnet glycine saponin som går ännu djupare och stimulerar den naturliga produktionen av hyaluronsyra. Huden blir optimalt återfuktad och mjukare samtidigt som fina linjer och rynkor reduceras. Vetenskapliga studier har visat att hyaluronsyra är en av de mest effektiva anti-age-ingredienserna som finns samt att Eucerin Hyaluron-Filler har dokumenterad effekt och minskar synligt rynkor efter cirka två månaders användning.

Naturligt resultat med mindre färgpigment

Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream innehåller mindre färgpigment än en vanlig foundation, vilket gör att nyanserna anpassar sig bättre till den individuella hudtonen och ger ett naturligt resultat. Cremens färgpigment smälter på huden och ger den ett mjukt, jämnt och naturligt utseende. Tack vare en mjuk pigmentering reduceras risken för skarpa linjer eller en ojämn övergång vid käklinjen. För att skydda huden mot förtida åldrande innehåller Hyaluron-Filler CC Cream SPF 15 + UVA-skydd.

Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream

Eucerin Hyaluron-Filler CC Cream passar alla hudtyper. Produkten återfuktar och jämnar ut huden med en trio av aktiva ingredienser inklusive glycine saponin, långa- och korta kedjor av hyaluronsyra samt förser huden med färgpigment. För bästa resultat bör cremen användas i kombination med övriga produkter i Eucerin Hyaluron-Filler serien.

Finns i två nyanser – light samt medium.
Innehåller SPF 15.

Prenumera på vårt nyhetsbrev

Du vill väl inte missa vad som händer i Eucerins härliga hudvärld. Fyll i och skicka in dina uppgifter nedan för att bli först att få de senaste nyheterna från Eucerin:

  • Läs om och testa våra nya produkter
  • Delta i tävlingar
  • Få senaste nyheterna inom hudvård
  • Få professionella hudvårdstips
  • Ta del av erbjudanden och kampanjer
  • Och mycket mer!

 

KONTAKTA EUCERIN

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar runt våra produkter
Skicka meddelande