NYHET: Eucerins DermoPurifyer-serie utökas med nytt ansiktsserum och förbättrad formula Få bukt med problemhud med ny hudvårdsserie från Eucerin

Nu presenterar Eucerin en uppgraderad version av sin populära hudvårdsserie för fet och oren hud – Eucerin DermoPurifyer Oil Control. Samtliga produkter har förbättrats med en ny formula och därtill har serien utökats med helt nya Skin Renewal Treatment, ett aktivt ansiktsserum som ger synliga resultat efter bara en vecka. Genom att använda produkterna kan orenheter synligt reduceras, irritationer lugnas och nya orenheter förebyggas.

Idag lider cirka 80 procent av personer världen över i åldern 11-30 år av akne. Hudsjukdomen kan synas på huden i form av pormaskar, utslag, finnar och ibland även cystor. Akne bryter ofta ut under puberteten, då hormonella förändringar inträffar, men även ett växande antal vuxna, framför allt kvinnor, har visats sig drabbas av akne senare i livet.

För personer med problemhud presenterar nu Eucerin en utvecklad version av hudvårdsserien Eucerin DermoPurifyer. Den nya serien Eucerin DermoPurifyer Oil Control innehåller produkter med en innovativ kombination av ingredienser som reducerar orenheter, lugnar irritation och gör det möjligt att omvandla aknebenägen hud till en mer jämn hud i balans. Produktserien bygger på en helt ny formula som innehåller Salicylsyra , Carnitin samt en ökad halt av Licochalcone A. Salicylsyra har en antibakteriell och komedolytisk effekt som effektivt reducerar kvisslor och orenheter samt förhindrar uppkomsten av nya. Den aktiva ingrediensen Karnitin balanserar produktionen av sebum, då överskott av ämnet är en bidragande faktor till akne, samtidigt som Licochalcone A lugnar huden. Produktserien har även uppdaterats med ny doft och härliga konsistenser.

– DermoPurifyer Oil Control-serien behandlar både orenheter som finns och motverkar oväntade utbrott. Det är en bred serie där det finns produkter anpassade för de med fet hud, de med fet hud samt lättare akne och även de som får läkemedelsbehandling för sin akne. Det finns helt enkelt något för alla som kämpar med problemhud, säger Eucerins hudvårdsexpert Carina Holm.

Nytt aktivt anisktsserum ger synliga resultat efter en vecka

Hudvårdsserien utökas även med det nya aktiva ansiktsserumet DermoPurifyer Oil Control Skin Renewal Treatment. Ansiktsserumet används över natten och innehåller 10% Hydroxy Complex, en effektiv sammansättning av AHA- BHA- och PHA-syror som löser upp tilltäppta porer och hjälper till att synligt reducera samt motverka orenheter från att uppstå.

Samtliga Eucerin DermoPurifyer Oil Control-produkter finns på apotek från vecka 40 2017. Kliniska och dermatologiska studier har säkerställt att produkterna tolereras av känslig hud och har effekt på aknebenägen hud.

Eucerin Dermopurifier oil control Cleansing Gel, 200 ML

En tvålfri ansiktsrengöring för fet och oren hud. Den rengör milt och tar bort överflödig talg, smuts och make-up och efterlämnar huden fräsch och smidig.

Användning:
Använd morgon och kväll.

Rek pris:
ca 159 kr

Eucerin Dermopurifier oil control Toner, 200 ML

Toner för fet och oren hud. Den rengör intensivt, speciellt i T-zonen, och förbereder huden för efterföljande fuktcreme.

Användning:
Använd morgon och kväll, efter rengöring, före creme.

Rek pris:
ca 149 kr

Eucerin Dermopurifier oil control Mattifying Fluid, 50 ML

Mattgörande ansiktscreme för fet och oren hud. Ger 8 timmars mattgörande effekt. Reducerar orenheter och lugnar irritation.

Användning:
Applicera morgon och kväll.

Rek pris:
ca 179 kr

Eucerin Dermopurifier oil control Adjunctive Soothing Cream, 50 ML

Lugnande ansiktscreme, lämplig vid medicinsk aknebehandling. Lugnar huden vid medicinsk aknebehandling. Återfuktar intensivt.

Användning:
Applicera morgon och kväll (vid medicinsk aknebehandling).

Rek pris:
ca 189 kr

Eucerin Dermopurifier oil control Skin Renewal Treatment, 40 ML

Aktivt Ansiktsserum med 10% Hydroxy Complex; AHA- BHA- och PHA-syror. För oren hud. Löser upp tilltäppta porer, reducerar synligt orenheter och motverkar uppkomsten av nya orenheter.

Användning:
Används över natten.

Rek pris:
ca 189 kr

Allt du någonsin velat veta om akne

Prenumera på vårt nyhetsbrev

Du vill väl inte missa vad som händer i Eucerins härliga hudvärld. Fyll i och skicka in dina uppgifter nedan för att bli först att få de senaste nyheterna från Eucerin:

  • Läs om och testa våra nya produkter
  • Delta i tävlingar
  • Få senaste nyheterna inom hudvård
  • Få professionella hudvårdstips
  • Ta del av erbjudanden och kampanjer
  • Och mycket mer!

 

KONTAKTA EUCERIN

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar runt våra produkter
Skicka meddelande