NYHET: Eucerin ELASTICITY + FILLER Ny hudvårdsserie för mogen hud som förbättrar elasticiteten och fyller ut djupa rynkor

Eucerin lanserar en innovativ och effektiv hudvårdsserie för mogen hud, ELASTICITY + FILLER, som förbättrar hudens elasticitet och fyller ut djupa rynkor. Produkterna i serien är anpassade för personer i åldern 55+ och innehåller en avancerad kombination av aktiva ingredienser som stärker hudens struktur på djupet. Resultatet blir en fast och fräsch hud med extra lyster.

Ung hud kännetecknas av fasthet, lyster och släthet. När vi blir äldre förändras huden eftersom den naturliga produktionen av ämnen i kroppen som håller huden slät och fyllig börjar minska. Hudens åldrande brukar synas mest i ansiktet, där de första rynkorna och fina linjerna börjar träda fram från cirka 25 års ålder. Senare börjar huden även tappa volym, framförallt på kinder och kindben och från 50 års ålder är det främsta tecknet på hudens åldrande vanligast en minskad elasticitet. Huden börjar då förlora sin fasta struktur, vilket bidrar till uppkomsten av djupare och mer synliga rynkor. Huden blir även tunnare, torrare och får mindre lyster. 

Eucerin har över 100 års erfarenhet av forskning inom hud och hudvård och en gedigen kunskap i hur hudens åldrande kan motverkas och förebyggas med hjälp av effektiv hudvård. Vid framtagandet av den nya serien ELASTICITY + FILLER, har Eucerin inspirerats av dermatologiska filler-injektioner, vilka används för utfyllnad av rynkor. Serien är anpassad för personer i åldern 55 år och uppåt och består av tre produkter; ELASTICITY + FILLER Day Care, ELASTICITY + FILLER Night Care och ELASTICITY + FILLER Facial Oil. Produkterna stärker hudens struktur genom att förbättra elasticiteten och hjälper till att fylla ut djupa rynkor.

Innovativ kombination av ingredienser föryngrar huden

Eucerin ELASTICITY + FILLER Facial Oil är Eucerins första ansiktsolja. Den ger näring åt huden, förbättrar dess elasticitet och motståndskraft mot yttre påverkan såsom exempelvis temperaturväxlingar. Produktens aktiva ingredienser är olja från Mariatistel, Arganolja och E-vitamin, som jämnar ut hudens yta, gör den smidig samt föryngrar och förfinar dess utseende. Ansiktsoljan absorberas snabbt och har en lättare konsistens. Använd gärna oljan två gånger om dagen. Förslagsvis på kvällen som ett serum innan nattcremen och på morgonen efter dagcremen för att få en hud med mer lyster. Oljan kan även blandas direkt i dag-eller nattcremen för att få dem ännu mer vårdande.

Eucerin ELASTICITY + FILLER Day Care och Night Care består av en innovativ kombination av ingredienser, bland annat Arctiin, Silymarin och Hyaluronsyra. Arctiin är en effektiv och aktiv ingrediens utvunnen ur kardborrefrukt som påskyndar förnyelseprocessen av kollagen i hudcellerna, vilket förbättrar elasticiteten och fastheten. Silymarin är en naturlig ingrediens och antioxidant som härstammar från Mariatistel. Ingrediensen skyddar elastin och kollagen från att brytas ner, två viktiga ämnen för att huden ska kunna hålla sig mjuk, slät och fast. Eucerins forskningslaboratorium har dessutom upptäckt att Silymarin aktiverar systemet för mikrocirkulation på cellnivå, något som gör att huden ser fräschare ut och får mer lyster samtidigt som åldersrelaterad rodnad minskar. 

Bland ingredienserna finns även hög- och lågmolekylär Hyaluronsyra, som är beprövade beståndsdelar i Eucerins välkända och storsäljande anti-age produktserie ”HYALURON-FILLER”. Samtliga ingredienser i ELASTICITY + FILLER Day Care och Night Care hjälper till att fylla ut rynkor effektivt och jämnar därmed ut huden. Day Care innehåller även solskyddsfaktor 15 och UVA-skydd, medan Night Care innehåller Arganolja för att ge extra näring och bidra till förnyelse av huden under natten. 

Produkterna i serien Eucerin ELASTICITY + FILLER har genomgått kliniska och dermatologiska tester för att säkerställa att de är effektiva och skonsamma mot huden. Produkterna har mild doft och härliga konsistenser.

Eucerin ELASTICITY + FILLER Day Care, 50 ML

En dagcreme för mogen hud med SPF15 + UVA-skydd. Förbättrar elasticiteten + fyller ut djupa rynkor.  

Rek pris:
ca 309 kr

Eucerin ELASTICITY + FILLER Night Care, 50 ML

En näringsrik nattcreme för mogen hud. Förbättrar elasticiteten + fyller ut djupa rynkor.

Rek pris:
ca 319 kr

Eucerin ELASTICITY + FILLER Facial Oil, 30 ML

En vårdande ansiktsolja för mogen hud. Förbättrar elasticiteten + fyller ut djupa rynkor. 

Rek pris:
ca 409 kr

Prenumera på vårt nyhetsbrev

Du vill väl inte missa vad som händer i Eucerins härliga hudvärld. Fyll i och skicka in dina uppgifter nedan för att bli först att få de senaste nyheterna från Eucerin:

  • Läs om och testa våra nya produkter
  • Delta i tävlingar
  • Få senaste nyheterna inom hudvård
  • Få professionella hudvårdstips
  • Ta del av erbjudanden och kampanjer
  • Och mycket mer!

 

KONTAKTA EUCERIN

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar runt våra produkter
Skicka meddelande