Eucerin DermoPURIFYER Serien med effektiva dermokosmetiska produkter för lätt till måttligt oren hud

Eucerin DermoPURIFYER bekämpar och motverkar oren hud på ett enkelt, milt och effektivt sätt. Produkterna är kliniskt och dermatologiskt testade med visad effekt och hudvänlighet.

Eucerin DermoPURIFYER baseras på en unik, patentsökt formula som består av en kombination av L-Carnitine, Mjölksyra, Decandiol och Licochalcone A. L-Carnitine är en aminosyra som finns naturligt i huden och har en talgreglerande effekt, påskyndar förbränningen av fettsyror och reducerar överflödigt talg på hudytan. Mjölksyra finns naturligt i huden och är en naturlig fuktighetsfaktor som exfolierar, rensar och öppnar porerna. Licochalcone A utvinns ur lakritsrot, lugnar röd och irriterad hud och är antiflammatorisk medan Decandiol är fuktgivande och har en bakteriehämmande effekt.

DermoPURIFYER Cleanser

Eucerin DermoPURIFYER Cleanser är en rengöringsgel för daglig användning. Produkten är fri från tvål och oparfymerad vilket gör den skonsam samtidigt som den effektivt rengör oren och aknebenägen hud.

Innehållet av 6 % amfotensider hjälper till att eliminera överskottstalg (seborré) och avlägsna smuts och makeup. Produktens antibakteriella egenskaper håller huden fri från bakterier, hämmar bakterietillväxten och, eftersom den är ickekomedogenisk, håller porer öppna.

Användning:
Börja med att blöta ansiktet. Applicera sedan rengöringsprodukten på händerna och arbeta upp ett lödder för att avsluta med att skölja med varmt vatten.

DermoPURIFYER Toner

Eucerin DermoPURIFYER Toner fräschar upp ansiktet och rengör intensivt den så kallade t-zonen och andra problemområden. Tonern appliceras dagligen som en del i den dagliga rengörings- och hudvårdsrutinen.

Den antibakteriella sammansättningen består av 2% mjölksyra, ett verksamt ämne som öppnar upp porer utan att torka ut, hämmar bakterietillväxten (en av de fyra grundorsakerna till oren hud) och förebygger kvisslor och orenheter i huden.

Användning:
Fukta en bomullsrondell och badda drabbade områden med ansiktsvatten morgon och kväll utan att skölja.

DermoPURIFYER Hydrating Day Care

Eucerin DermoPURIFYER Hydrating Day Care är en oparfymerad mattgörande fuktcreme till fet och oren hud. Den unika kombinationen av antiinflammatorisk  Licochalcone A, antibakteriell dekandiol och talgreglerande karnitin verkar effektivt mot orenheter i huden samtidigt som talgabsorberande partiklar får porerna att se renare ut och huden mattare. Produkten passar därför perfekt för daglig användning och som bas under makeup.

Användning:
Massera försiktigt in produkten i huden varje morgon efter noggrann rengöring, på ansikte och andra drabbade områden.

DermoPURIFYER Scrub

Eucerin DermoPURIFYER Scrub är en skrubbprodukt för oren hud med mikropartiklar som rengör porerna på djupet. DermoPURIFYER Scrub appliceras en gång i veckan som en del i rengörings- och hudvårdsrutinen.

Produkten är fri från olja och innehåller mjölksyra, vilket gör att den verkar direkt där kvisslor uppstår utan att torka ut huden. Porrengörande mikropartiklar avlägsnar skonsamt döda hudceller och hudflagor utan att skada huden. Huden ser betydligt friskare, mjukare och vackrare ut.

Användning:
Massera försiktigt in i ansiktet och skölj sedan noga.

Prenumera på vårt nyhetsbrev

Du vill väl inte missa vad som händer i Eucerins härliga hudvärld. Fyll i och skicka in dina uppgifter nedan för att bli först att få de senaste nyheterna från Eucerin:

  • Läs om och testa våra nya produkter
  • Delta i tävlingar
  • Få senaste nyheterna inom hudvård
  • Få professionella hudvårdstips
  • Ta del av erbjudanden och kampanjer
  • Och mycket mer!

 

KONTAKTA EUCERIN

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar runt våra produkter
Skicka meddelande